L’Alcúdia guardona a 29 esportistes en la Gala de l’Esport

0
734

Alcudia Gala esport 17 Fem Alcudia gala esport 17Alcudia gala esport 17 1L’Alcúdia celebra els triomfs de l’esport local

La Gala de l’Esport guardona a 29 esportistes locals pels seus èxits tant a nivell nacional com internacional.

El divendres a l’Àgora Jove es va celebrar la Gala de l’Esport 2017, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de l’Alcúdia i el Consell Municipal d’Esports, en el que van estar presents les entitats esportives de la localitat, i on es va guardonar a 29 esportistes de diferents disciplines pels seus pòdiums nacionals i internacionals.

El Consell Municipal d’Esports de l’Alcúdia, l’órgan on estan representades totes les entitats esportives de la localitat, és qui s’encarrega, a més de coordinar junt amb la regidoria d’Esports les activitats esportives locals, de realitzar el repartiment dels 110.000 euros que l’Ajuntament de l’Alcúdia otorga en concepte de subvencions per a les mateixes entitats.

Així, en mans d’Andreu Salom Porta, alcalde de l’Alcúdia, Paco Martínez, regidor d’Esports, i Josep Cebrià, actual president del Consell Municipal d’Esports, 10 membres del Club Neptuno van rebre el seu guardó: Ana Molina, campiona d’Espanya pre màster en aigües obertes, Alejandro Cuesta, subcampió d’Espanya sènior en 200 papallona, José Lahiguera, campió d’Espanya sènior en l’equip de relleus mixts 4×50, David Primer, subcampió màster d’Espanya en 50 metres papallona, Adrián García, bronze sènior en relleus lliures i estils 4×50 en el Campionat d’Espanya, Carlos Giménez, subcampió d’Espanya màster en 100 esquena, María Primer, campiona d’Espanya màster en 200 papallona, Rosa Leal, subcampiona d’Espanya màster en relleus 4×50 estils, Rocío Soler, subcampiona d’Espanya màster en relleus 4×50 estils i Nuria Clemente Gomis, subcampiona d’Espanya aleví en 100 m. braç.

Pel que fa al club Garrut Taekwondo, Rubén Delgado, Lucia Carrillo i Àngels García, bronze en el campionat d’Espanya en pre cadet, Paula Bono i José Fabio Vives, bronze en el campionat d’Espanya en sub-21, i com no, i tot i que no va poder assistir a la gala per estar disputant el Campionat Mundial de Corea, també va ser guardonada Aida Martínez González, campiona d’Espanya sènior en 2016 i campiona d’Europa sub-21 en 2017.

També van rebre el seu premi les atletas del Club d’Atletisme l’Alcúdia Cristina Chorro, Cristina Espí, María Teresa García i María Oreto Costa Llorca, medellas de plata en el Campionat d’Espanya de camp a través en la categoria de veterenas, i el triatleta Enrique Estarlich Borrás, campió d’Espanya de duatló en categoria cadets, que està tant al Club d’Atletisme l’Alcúdia, com al Club de natació Neptuno i al Club Tripuçol.

De la Societat de Caçadors La Terrerola de l’Alcúdia, Bernardo Landete, Enrique Mateu, Carlos Zornoza, Eduardo Boscá i Jesús Barberá, van ser premiats per ser subcampions d’Espanya de tir a blancs a braç en 2016


Els últims esportistes en rebre el guardó van ser Juan José Martí Albero, membre del Club d’Aeromodelisme l’Abella i campió de l’Open Nacional d’Espanya d’aeromodelisme en la modalitat d’helicòpters Sport, Lluís Montolio Perelló, bronze en la Copa d’Espanya d’Agility junt amb la seua gossa Donna, i la gimnasta Julia Escribà Vizuete or per equips en gimnàstica rítmica en la Copa d’Espanya i que no va poder estar present a la gala perquè es trobava competint a Logronyo al Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica 2017.

La gala va finalitzar amb un reconeixement a José Alonso, la persona que durant 12 anys, des de la seua fundació fins a fa pocs mesos, ha presidit el Consell Municipal d’Esports.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here