Les falleres Lourdes Burgos i Aitana Carbó elegides regines d’Alzira per a l’exercici 2018

0
1435
Lourdes Burgos i Aitana Carbó
Lourdes Burgos i Aitana Carbó

IMG_0273 IMG_0281 IMG_0292 IMG_0363IMG_0234 IMG_0337

Les actuals falleres majors amb les futures
Les actuals falleres majors amb les futures
Les mares de les FM electes
Les mares de les FM electes

Els presidents de les 35 comissions falleres han elegit hui a Lourdes Burgos Lancero i Aitana Carbó Alamino les regines falleres d’Alzira per a l’exercici 2017-18 en un emocionant acte celebrat al Gran Teatre.

Lourdes de 19 anys, de Camí Nou i Aitana que complirà 10 este mes de juliol, de la Colonia Ana Sanchis, faran realitat el seu somni.

Lourdes Burgos no ha tingut rival en ser la única candidata a Fallera Major d’Alzira, però Aitana ha tingut que superar a set falleretes que com ella aspiraven a representar els nombrosos fallerets i falleretes de les ditintes comissions.

Lourdes estarà acompanyada per Ana Calafat Asensi, Sandra Terol Gadea, Carla Martínez Navarro, Aurea Climent Montalvà, Betlem Santacreu Trinidad, Mariló Furió Orba que forman part de la seua cort.

Mentre Aitana conta amb les xiquetes, Iris Calatayud Ros, Paola Navarro Martí, Gema Masià Bisbal, Natàlia Maseres Fortes, Aitana Zazo Calafat i Eva Ros Monleón que formaran la seua cortd’honor.

El nou president de la JLF Jaume Bohigues ha anunciat que la seua directiva modificarà el reglament per evitar que una aspirant, com és el cas de les aspirants a fallera major infantil es puga quedar sense formar part de la cort d’honor.

L’acte ha estat presidit pel tinent alcalde Fernando Pascual i ha contat amb la presència de les actuals falleres majors Lidia Enguix i Valeria Oliver, així com dels regidors Pepe Grau, Xelo Martinez, Mª José Llopis i José Luis Ruiz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here