La Diputació apropa este estiu el cinema a les platges de Cullera i Sueca

0
629

CINEMA ESTIU platjaValència Turisme projecta 34 nits de cinema en les platges

  • Dèsset municipis se sumen al programa estival del Patronat de Turisme de València del 7 juliol al 24 d’agost
Imagen

El Patronat de Turisme de València projecta 34 nits de cinema en 17 platges valencianes del 7 de juliol al 24 d’agost a través del seu ja tradicional programa estival “Cinema als platges”.

 

Durant dos mesos, la marca turística del Patronat “València Turisme” reforça l’oferta d’oci en la costa valenciana aportant així un valor afegit a 17 destinacions turístiques del litoral: La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’en Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Oliva, El Puig de Santa Maria i Sagunt.

 

La cartellera de “Cinema als platges” inclou la projecció de “Angry Birds. La película”, “El Reino de los monos. La Revolución”, “El cazador y la Reina de Hielo”, “KungFu Panda 3”, “Alvin y las ardillas. Fiesta sobre ruedas”, “Batman y Superman. El amanecer de la justicia”, “Aviones de papel”, “X-Men. Apocalipsis” i “Norman del Norte”.

 

Aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projecta pel·lícules a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

 

Els espectadors poden portar-se la seua pròpia cadira o una tovallola per a asseure’s en l’arena i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores.

En totes les sessions es promocionaran els atractius valencians amb el vídeo de València Turisme “València. La vida espera” que es projectarà abans de la pel·lícula i amb les publicacions turístiques que es repartiran entre els espectadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here