L’Ateneu cullerenc l’Artística de Bunyol i la Unió Musical de Llíria actuaran en «A tres bandes» a Cullera

0
389
L'Ateneu de Cullera
L’Ateneu de Cullera

‘A tres bandes’ es posa de llarg a Cullera amb un ambiciós programa musical

El concert inaugural del circuit del G6 comptarà sobre l’escenari amb l’Ateneu Musical cullerenc, l’Artística de Bunyol i la Unió Musical de Llíria

CULLERA. 28-06-17. L’Ajuntament de Cullera posa a la venda a partir de demà dijous les entrades de l’històric concert que donarà el tret d’eixida a l’ambiciós projecte ‘A tres bandes’, el circuit de concerts que des d’enguany i fins al 2019 duran a terme les sis societats musicals integrants del conegut com a G6, l’elit bandística de la Comunitat Valenciana.

La cita tindrà lloc el dissabte 8 de juliol en els Jardins del Mercat a partir de les 22 hores. Sobre l’escenari, tres potències mundials de la música de banda: l’Ateneu Musical de Cullera, l’Artística de Bunyol i la Unió Musical de Llíria. Per a l’ocasió han preparat un programa d’alt nivell.

Este matí la capital turística de la Ribera ha acollit una de les reunions preparatòries de l’esdeveniment. L’encontre ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor i ha comptat amb la presència de la regidora d’Activitats Musicals, Sílvia Roca; de l’alcalde de Bunyol, Rafa Pérez així com dels presidents de les societats musicals que actuaran el dia 8 i del màxim representant de l’SMI Santa Cecília de Cullera.

Els assistents han ultimat els detalls d’un concert que espera congregar 1.200 persones en l’auditori a l’aire lliure cullerenc, l’espai que acull els esdeveniments musicals més importants de la ciutat.

Cullera vol estar a l’altura i farà un important desplegament de mitjans. «Som la ciutat que servix com a trampolí al projecte i és important que tot estiga cuida’t al màxim detall perquè el projecte arranque amb bon peu», ha destacat el primer edil.

Programa d’altura

Les tres societats que carreguen amb l’enorme responsabilitat de l’inici de la marxa de ‘A tres bandes’ han preparat per a l’ocasió un programa potent. La Societat Musical l’Artística de Bunyol, sota la batuta de Henrie Adams, serà l’encarregada d’obrir el concert amb ‘Manhattan Symphonie’ de Serge Lancen, a la qual seguirà ‘Symphonie (Pour orchestre d’harmonie)’ d’Ida Gotkovsky.

Després serà el torn de la Unió Musical de Llíria de Pablo Marqués amb ‘Dansa Colorista’, de Rafael Mullor Grau i ‘La Vall de la Murta (Simfonia Núm. 1)’ d’Andrés Valero Castells amb ‘Les serres’, ‘Monestir, 1401’ i ‘Pirates, moros, pont de pedra’.

Tancarà l’audició l’Ateneu. Els amfitrions, dirigits per Ferrer Ferran, oferiran el pasdoble de concert ‘Amunt Pirris’, del mateix Ferrer Ferran i tancaran amb West Side Story (Danses Simfòniques) de Leonard Bernstein.

Els tiquets tenen un preu de 5 euros i poden comprar-se en la Casa de la Cultura de Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here