«Fem Esport» obri les portes a Alzira per a grups reduïts i entrenaments personalitzats

0
1172
Instal.lacions de Fem Esport
Instal.lacions de Fem Esport

Fem esport 15

Fem esport17 fem esport 14 fem esport 11

«Fem Esport» és un Centre d’Entrenament Personalitzat que demà dijous i també el divendres obrirà les portes a tot el món perquè coneguen les seues completes instal.lacions.

En una planta baixa d’uns 250 m2 de superfície ubicada al carrer Pere Esplugues nº 29, front la parròquia del Lluch, els assistents podran trobar des de cintes de còrrer d’alta qualitat, a bicis estàtiques, passant per elíptiques, rems, escales de treball funcional i Trx entre d’altres.

Un material de primer nivell que permet fer activitats com entrenaments personalitzats en base als objectius que es marque cada client i treballs específics per a cada tipus d’esport i esportista. També podrà ser utilitzat per grups reduïts de forma coordinada i a més es donaran classes d’activitats específiques dirigides als usuaris.

Rehabilitació i tecnificació

El director comercial de Fem Esport, José Garcia Grimaldos, explica a Riberaexpress que els clients podran gaudir «d’entrenaments personalitzats», d’un servici de rehabilitació per a persones majors, junt al de recuperació de lesions i tecnificació de joves esportistes.

David Bermell i Omar Vargas són els tècnics qualificats del centre, mentre Ferran Cañes exercirà com entrenador personal.

L’horari està pensat per atendre als esportistes durant la major part del dia; així de dilluns a divendres Fem Esport estarà obert entre les 9 i les 21 hores, mentre els dissabtes de 9 a 14 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here