Cullera acaba juny amb una ocupació sensiblement superior a l’any passat

0
442

Cullera apartament 16Cullera millora l’ocupació de juny i preveu un estiu de rècord

Els hotels i apartahotels han funcionat amb xifres més pròpies de juliol dels anys anteriors

CULLERA. 27-06-17. Juny acabarà a Cullera amb una ocupació sensiblement superior a la de l’any passat. Les dades de la primera quinzena i les previsions de la segona, a punt de concloure, així ho indiquen, segons assenyalen des de la regidoria de Turisme.

L’ocupació superarà el 60 %, lleugerament per sobre de la del 2016 quan ja es va superar la del 15. En relació amb 2014, l’increment és de quasi el doble, la qual cosa apuntala la senda de recuperació del turisme, la principal indústria de la localitat, valora el regidor de l’àrea, Javier Cantos.

Estos guarismes confirmen a més les expectatives per a esta temporada estiuenca en la qual la capital turística de la Ribera preveu aconseguir novament xifres molt positives com ja ho fera l’any passat.

Els caps de setmana seguixen sent els períodes de més afluència encara que amb la finalització del curs, l’ocupació s’incrementa ja entre setmana, especialment en els apartaments.

Bones xifres

Els hotels han estat durant la primera quinzena al 63 %, xifra que s’espera superior quan es coneguen les dades definitives de l’última part del mes. També els apartahotels han funcionat bé amb una mitjana superior al 65 %. Pel que fa als apartaments vacacionals, s’han situat en xifres properes al 50 %.

«Són xifres que a penes s’aconseguien en els últims mesos de juliol, quan juny era un desert», apunta Cantos.

Diversificació

En eixe sentit, la puixança del turisme internacional es deixa notar, especialment el de procedència francòfona, un aspecte que resulta primordial mentre diversifica el perfil de turista que arriba a la ciutat enfront de la situació de fa tan sols uns anys quan el turisme estranger era anecdòtic.

«Cullera ha recuperat el seu atractiu i en estos moments es nodrix de més perfils de visitants, la qual cosa d’alguna forma mitiga l’estacionalitat que marcava el fet de rebre únicament de turisme nacional, que d’altra banda també es recupera», conclou l’edil.

La localitat ha llançat ja l’agenda turística d’estiu amb pràcticament 400 activitats per a realitzar durant els mesos de juliol i agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here