Pilar Moncho: «Les previsions turístiques per a este estiu a la Ribera són bones»

0
447

Les previsions turístiques per a este estiu a la

Pilar Moncho en la Fira de les Comarques
Pilar Moncho en la Fira de les Comarques

Ribera «són bones» assegura a Riberaexpress la diputada de Turisme Pilar Moncho en la mateixa Fira de les Comarques on han mostrat els seus atractius turístiques els municipis de Cullera, Sueca, Alzira, Carcaixent i Algemesí.

Moncho recorda que l’excel.lent ocupació  en Falles i Pasqua va ser un avanç del que espera el sector per a l’estiu que acaba d’arrancar en el que les previsions apunten a un increment de 8 milions de visitants en tota Espanya.

Tiró de les platges

La diputada suecana confia en que les poblacions de l’interior de la comarca «aprofiten el tiró de les platges», uns atractius de la zona més allunyada de la costa que la Fira de les Comarques ha servit per a «donar-los a conèixer».

La demanda turística estrangera cap a Espanya mantindrà enguany, segons els experts, la seua fortalesa en un context de creiximent econòmic en els seus principals mercats com França, Regne Unit i Alemanya. Altre dels factors que impulsaren l’excepcional exercici turístic de l’any passat es manté enguany, en absorbir les platges espanyoles i valencianes el turisme que fuig dels països en conflicte, segons assenyala Pilar Moncho.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here