Alzira es convertix en un ample escenari teatral al llarg del cap de setmana

0
353

El Pont flotant 1El XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu convertix Alzira este cap de setmana en un ample escenari on es representarà una variada programació teatral.

 Programació

TEATRE FAMILIAR AL CARRER

Hui divendres a la Plaça Major d’Alzira a les 19.00 hores

La Troupe Malbó presenta

SONATA CIRCUS                                                                                                              

Amb: Silvia Queralt i Sergio Chaves. Direcció de Jesús Jara.

La bellesa i la una mescla d’humor, amor i emoció. SONATA CIRCUS és un espectacle ple. Òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el clown, el circ, les seues tècniques i varietats. SONATA CIRCUS ens mostra que els sons poden complir-se sense oblidar mai que, per a aconseguir-los, cal treballar de valent, lluitar, sacrificar-se, caure, alçar-se i continuar caminant en este apassionant camí, que només pot conduir-nos a la felicitat. Perquè la nostra passió és la vida, i compartida, sempre molt millor. Un espectacle per a tots i totes, simplement…

TEATRE A PROP

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

Teatre Corrent presenta

ICEBERG, de Paco Romeu

Amb: Xavi Cubas, Inma Ruiz, Pep Laza i la col·laboració especial de Salvi Llàtzer

Direcció: Elsa Tronchoni

Text guanyador del Premi Palanca i Roca dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2011.

12 de maig de 2009, dia de la mort del cantant Antonio Vega. Una casa vella de poble amb una figuera al pati. Abel, quaranta i pocs anys, paralític, és assassinat de manera inexplicable per Rosa, una dona cega aparentment interessada a adquirir-la.

5 d’abril de 1994, data de la mort de l’astre del grunge Kurt Cobain. La mateixa casa. Matinada. Abel, quinze anys més jove, camina amb normalitat però tartamudeja. Rosa encara no és Rosa (ni és cega); és Maria, “una pobra puta ionqui”. La seua presència incomoda Germà, el germà menut d’Abel, un red skinhead asmàtic i paranoic que viu de la venda al detall de cocaïna.

Entrades: 8 € (reduïda: 6 €) / Aforament limitat.

Espectacle en valencià. Durada de 70 min.

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

NITS A LA FRESCA

NIT DE XIQUES!

Amb PATRICIA ESPEJO i CAROL TOMÁS

PATRICIA ESPEJO

Una jove monologuista valenciana que, en tan sols un any, ha aconseguit fer-se un lloc entre els millors còmics de la ciutat, gràcies a la seua particular i sorprenent manera de fer l’humor. El seu humor absurd, es caracteritza perquè es val de les situacions absurdes o incoherents per a generar la rialla en el públic, la seua comicitat es basa en la irracionalitat. Monòleg en castellà.

CAROL TOMAS

A Carol li agrada que a la gent que l’escolta li arribe el missatge que vol transmetre. Té un humor directe i molt efectiu que li farà passar una estona molt agradable. Mestra de titulació, va obtindre la primera presa de contacte amb la comèdia participant en un programa de BUENAFUENTE com una de les churris del Neng. Monòleg en valencià.

Entrada lliure.

 

Dissabte 24 de juny de 2017

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

El Pont Flotant presenta

EL FILL QUE VULL TINDRE

Creació i direcció: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons.

Interpretació: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons i la col·laboració dels veïns i veïnes d’Alzira participants en el taller taller escènic intergeneralicional.

Una reflexió sobre l’educació, sobre el procés d’aprenentatge, sobre el paper dels pares, dels iaios, dels mestres i de totes les persones que formen part de la comunitat educativa. Un treball sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares, sobre els conflictes, les alegries i les penes. L’obra obri el seu procés de creació a persones de diferents generacions per a donar-los un lloc i fer-los partícips dins de la mateixa representació.

Este espectacle és el resultat d’un taller escènic intergeneracional desenvolupat al llarg de la setmana de l’encontre. Un projecte teatral amb un fort component pedagògic i social.

Espectacle en valencià. Durada de 90 min.

Entrades: 8 € (reduïdes: 6 €)

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

NITS A LA FRESCA                                          

Magia y Humor con LUIS BOYANO                                                                       

 L’espectacle Magia y Humor con Luis Boyano recrea en clau còmica alguns dels jocs clàssics de la història de la MÀGIA. L’il·lusionista els presenta d’una forma pròxima i participativa, involucrant en estos el públic i fent-lo participar en l’obra des del seu inici. La relació entre actor i públic és la clau de l’encertat desenrotllament de l’espectacle. Així la màgia es presta com a vehicle transmissor d’emocions, a través del canal de la rialla.

Monòleg en castellà. Durada de 70 min aprox.

Entrada lliure.

Abonament en espectacles del Gran Teatre: 20 € (Abonament reduït: 15 €)

  

VENDA D’ENTRADES

ANTICIPADA
  • TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous de 19.30 a 21 h
  • Instant Ticket:
  • Telèfon: 902 444 300, de 8 h a 23 h
  • Per Internet: www.instanticket.es, les 24 hores
EL MATEIX DIA DE LA REPRESENTACIÓ: des d’una hora abans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here