La jornada de Networking Empresarial reunix a 65 participants en Alzira

0
400

La Casa de la Cultura d’Alzira va acollir ahir la jornada «Networking Empresarial Ribera-Alzira», organitzada per la regidoria de DesenvNetworking alziraolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA i el CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores). Aquesta activitat de capacitació i formació de l’empresariat es troba dins el pla «Viatge a l’Empleabilitat» que ha dut a terme IDEA.

Aquesta jornada va reunir un total de 65 assistents, entre els quals es trobaven  empresaris/es, autònoms, comerciants, i gerents de PIMES. La jornada «Networking Empresarial Ribera Alzira» ha estat estructurada en dues sessions: la primera, a l’Auditori, va comptar amb una ponència de «Com parlar en públic i convèncer» a càrrec d’Adriana Rubio, directora Comercial de Dormitienda, mentre que en la segona, es va realitzar un Speednetworking on els participants van tindre l’oportunitat d’aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes amb altres participants.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «l’objectiu d’aquesta jornada és facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinèrgies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i/o serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic.»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here