El Govern d’Alzira potencia a les Associacions de Veïns amb una subvenció de 17.000€

0
446

assemblea ciutadana alcalde

Com cada exercici l’Ajuntament, des de la Regidora de Participació Ciutadana, ha donat a les associacions de veïns un termini per tal que presentaren les sol·licituds per a adreçar-se a la concessió d’ajudes per a estes, aprovades en el marc de les Bases d’Execució del Pressupost Municipal de l’Ajuntament d’Alzira.

Inma Onrubia, regidora de l’àrea, ha manifestat que “poden sol·licitar les ajudes totes les associacions veïnals de la ciutat, destacant com a novetat que enguany es pot demanar la subvenció a partir de les despeses que s’hagen realitzat”.

Segons les bases reguladores les entitats amb menys de 50 socis rebran un mínim de 240 euros. Mentre que a les que no disposen de local cedit per l’Ajuntament se’ls atorgarà una ajuda de 300 euros.

Les bases establixen els conceptes pels quals poden sol·licitar-se les ajudes per part de les associacions de veïns, i que són les següents:

– Activitats ordinàries programades amb detall d’assumpte o concepte.

-Manteniment i equipament.

-Realitat social (despeses originades per l’atenció a la diversitat social de la barriada, assessorament de la ciutadania, etc.)

-Certificat del nombre de socis inscrits en l’associació.

En acabar el termini de sol·licituds han sigut deu les associacions que rebran  una ajuda total de 16.915 euros, distribuïda de la manera següent:

Raval de Sant Agustí: 2.127 euros.

La Garrofera: 1.108 euros.

Nova Alzira: 1.850 euros.

Sants Patrons, Les Basses, Sant Judes: 1.939 euros.

Balcó de la Ribera: 1.484 euros.

Colonia Ana Sanchis: 1.866 euros.

La Barraca d’Aigües Vives: 1.178 euros.

El Racó: 2.466 euros.

L’Alquerieta: 2.357 euros.

Partida Les Basses-av. de la Ribera: 540 euros.

La regidora, Inma Onrubia, ha remarcat que “des de la Regidoria de Participació Ciutadana estem disposats a escoltar tots els suggeriments i propostes que ens vulguen fer aplegar des de les diverses associacions de veïns per tal de seguir col·laborant braç a braç, ja que estes són, sens dubte, un eix vertebrador entre els ciutadans i la institució”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here