Bastidas reclama ara al Consell que destine 2 milions per als instituts Parra i En Jaume

3
713
Bastidas, Catalá, Contelles i Palacios
Bastidas, Catalá, Contelles i Palacios esta vesprada

IMG_9253 IMG_9256 IMG_9262

IMG_9265 IMG_9267

«No saven governar ni gestionar»

Són un seriòs perill per a l’agricultura

«Hi han 11 alcaldes a Alzira»

L’exalcaldessa d’Alzira i actual diputada nacional del PP, Elena Bastidas, ha reclamat hui a la Generalitat que invertisca un total de 2 milions d’euros en rehabilitar els instituts Rei en Jaume i Josep Mª Parra, així com altres 200.000€ en retirar l’amiant dels centres escolars de la ciutat. A més ha demanat a l’actual alcalde Diego Gómez que «licite» el futur pont sobre el riu Xúquer, projecte que junt els de la reparació dels dos centres d’ensenyament secundària el Consell de Camps i Fabra no havia invertit cap euro en les anteriors legislatures en estos instituts tot i ser una antiga reivindicació de les dos comunitats educatives.

Fins i tot quan ha estat al front l’exconsellera Mª José Catalá, que hui ha participat també en la conferència de premsa organitzada pel PP d’Alzira i en la que han intervingut, a més, la portaveu dels populars en la Diputació Mari Carmen Contelles així com el regidor José Luis Palacios.

Bastidas, ha anunciat que presentarà, pròximament, una moció en l’Ajuntament d’Alzira per reclamar a la Generalitat, ara, que ja no és l’alcaldessa, una inversió global de 2,2 milions d’euros.

Hi han 11 alcaldes

La dirigent popular ha desqualificat al govern del tripartit; «és un seriòs perill per a l’agricultura» o «no saven governar ni gestionar», o bé «l’alcalde és la gran decepció». Desqualificacions a les que s’ha afegit Palacios; «hi han 11 alcaldes», Ivan Martinez és el que porta la veu cantant en matèria econòmica», «és l’equip de govern més fotografiat», o bé «fan l’autobombo i la promoció millor que nosaltres» entre d’altres.

Bastidas i Palacios han criticat que l’equip governant «no» haja enllestit un sol projecte propi, per atribuir-se que el poquet que han «fet bé» correspon a la culminació de projectes encetats pel govern de Bastidas com La Clau «s’han ficat una injusta medalla», l’actual ubicació de L’EPA Enric Valor «ens va suposar un desgast polític» reconeix Palacios. A més de l’edifici de la Policia Local, els Serveis Socials o l’àrea de Promoció Econòmica.

Sectari i ideologitzat

Per contra l’equip de Diego Gómez ha fet moltes coses mal; rebaixar sols el 2% de l’IBI quan podia arribat al 8%, no fer la revisió cadastral, «no han invertit ni euro en el Parra i en el Jaume», a més de «governar a colp de decret», un govern «sectari i ideologitzat que ha enganyat al col.legi La Puríssima» i «funciona amb la inèrcia dels nostres projectes en ser incapaços de fer projectes nous».

Aguilar i el seu lloc en el Comité Federal

També han recordat la protesta dels comerciants de Pérez Galdós davant la «falta de participació ciutadana» encara que no han criticat ni les obres ni el projecte del nou carrer. I que al barri de l’Alquerieta «ha empijorat la seguretat ciutadana». No s’ha lliurat la vicealcaldessa Isabel Aguilar de les crítiques en advertir que «no» és la nº 2 del Comité Federal del PSOE sinò que «la totalitat dels membres del comité són vocals».

Processons i misses

Palacios ha utilitzat la sorna per criticar la presència o ausència de membres de l’equip de govern en les processons i actes religiosos; sembla que la obligació dels regidors de la corporació ha de ser la d’assistir a totes i cadascuna de les nombroses manifestacions religioses que es fan a la capital de la comarca.

Segona autonomia en rebre injeccions de l’Estat

Per contrarrestar les crítiques realitzades cap el govern de Rajoy respecte a que ha deixat a la Comunitat Valenciana a la cua en inversions en els Pressupostos Generals de l’Estat, la diputada alzirenya ha indicat que València «és la segona comunitat en rebre injecció pública de l’Estat, sols per darrere de Catalunya», en rebre més de 51.000 milions d’euros. I ha atribuït a una esmena del PP  que l’Ajuntament d’Alzira puga invertir 1,8 milions d’euros del superàvit de 2,3 milions que va aconseguir el tripartit en 2016.

Per la seua part Contelles ha demanat al govern de la Diputació que destine més inversions a infraestructures. Mentre Catalá ha elogiat Bastidas com «la millor alcaldessa» i ha criticat el govern local en entendre que «ni està ni s’el espera», i censurar que Educació «s’haja carregat el projecte del Gloria Fuertes».

3 Comentarios

 1. Lo que he leído no tiene desperdicio. Jamás he visto un partido político tan enrevesado, tan populista y tan ideologizado como el PP.
  Se pasaron doce años subiendo la contribución y ahora que el tripartido la baja, lo critican.
  Y lo de las procesiones del señor Palacios ya es patético, pretender que todos los concejales vayan a todas las procesiones, es ya de juzgado de guardia. Que pregunte a los curas a ver que opinan.
  20 años gobernando la Generalitat. ¡20 años de destrucción masiva!
  Y los doce años de gobierno en Alzira, ¡Doce años perdidos!
  Que triste es no saber perder.
  Sinceramente, patético….

 2. ¿Y en los años que estaba ella en la alcaldía, los colegios podían haberse arreglado? Solo ahora en la lejanía se acuerda del trabajo que debería haber realizado ella estando como alcaldesa.

 3. Bueno. Pero nos guste o no;
  Con ella no suprimieron unidades de concierto de la purísima.
  Con ella las pruebas PAU se realizaban en los IES sin miedo a perderlos.
  Con ella el Gloria Fuertes era en inglés parecido al british que ahora será en Valenciano.
  Con ella se construyó el Federico García Sanchiz y
  Creo que en los doce años que estuvo ni estropeó la circulación de la ciudad ni hizo obras faraónicas, que estos han estropeado en solo dos años.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here