Alzira celebra demà el Dia Mundial de les Persones Refugiades

0
387

Dia Int Refugiat alziraAmb motiu del 20 juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, diferents entitats socials (Cepaim, Amnistia Internacional La Ribera, la Ribera en Bici-Ecologistes en Acció, Club Cinema Alzira, Grup de Resposta Social, Escola de Persones Adultes Enric Valor) i el Ajuntament d’Alzira, us convoquem a un acte simbòlic, en el qual es llegirà un manifest exigint mesures en pro de les persones migrants i refugiats, es guardarà un minut de silenci i es llegiran per persones de diferents orígens, poemes d’autors i autores de diferents procedències, mostrant la voluntat d’Alzira de Trobada, Solidaritat i Acollida JA.

En aquest sentit, sol·licitem la major difusió possible d’aquest acte simbòlic en reconeixement i suport a la situació que viuen les persones refugiades. La convocatòria d’aquest acte forma part de la coordinació de les diferents entitats socials que treballem a Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here