Alberic suspén l’actuació de l’orquestra davant la mort de dos joves en un accident a l’Alcúdia

0
686
Ixí quedà el vehicle ensinistrat / foto: Consorci Bombers
Així quedà el vehicle ensinistrat / foto: Consorci Bombers

L’Ajuntament d’Alberic ha suspés l’actuació de l’orquestra Manacor prevista per a esta nit amb motiu de l’inici de les festes patronals i ha decidit, per unanimitat, guardar un minut de silenci durant la presentació de la reina de les festes, Carmen Humanes, davant la mort de dos joves en un greu accident ocorregut ahir a l’A-7 al terme de l’Alcúdia. L’alcalde Toño Carratalá, ha manifestat hui que «és un dia molt dur per a Alberic».

Els dos joves van morir ahir divendres a l’eixir-se de la via el cotxe en què viatjaven en l’A-7, a l’altura de L’Alcúdia, i agarrar-se foc el vehicle. Altres dos joves que anaven en l’interior van resultar ferits per cremades, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El sinistre es va produir al voltant de les 8 de la vesprada en el quilòmetre 371 de l’Autovia del Mediterrani, en sentit València, segons el Centre de Gestió de Tràfic. El turisme es va encastar a la mitjana i va invadir el carril contrari per causes que investiga la Guàrdia Civil. A conseqüència de l’accident, que va provocar diversos quilòmetres de retencions, el cotxe es va pendre foc i una persona va morir en l’acte. Altre ocupant, una xica de 16 anys, va morir en l’ambulància del Servici d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que la traslladava a l’Hospital La Fe de València per cremades greus.

Altres dos joves de 23 i 25 anys que també viatjaven en el vehicle són atesos per cremadures en La Fe i en l’Hospital d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here