Diego Gómez: «En el 2019 els tres partits tindrem que pujar al mateix vaixell»

0
418
I. Martinez, D. Gómez, I. Aguilar i A. Furió
I. Martinez, D. Gómez, I. Aguilar i A. Furió

Alzira govern dos anys Isabel Alzira govern 2 anys Ivan Alzira dos anys govern periodistes Alzira govern 2 anys 1

Els portaveus de Compromís PSPV i EU han fet un balanç positiu dels dos anys de govern a Alzira

Estem fent un treball col.lectiu  des de la diversitat perquè Alzira avance com cal

El tripartit ha realitzat hui la valoració dels dos anys de govern d’Alzira, en la que han intervingut l’alcalde, Diego Gómez, i els portaveus de les tres formacions que conformen l’Equip de Govern, Albert Furió de Compromís, Isabel Aguilar de PSOE, Iván Martínez d’Esquerra Unida.

L’alcalde ha iniciat les intervencions parlant de continuïtat del projecte, “estem fent un treball col·lectiu, d’èxit col·lectiu com a conseqüència de la nostra acció de govern. És un projecte en comú que ha treballat per la ciutat des d’una visió més democràtica, la diversitat sempre enriqueix”. Gómez ha defensat un equip que basa el seu funcionament en el debat i que “és capaç de generar consens i arribar a acords. Anem a continuar treballant en eixa línia, perquè Alzira avança com cal.” I respecte al futur Gómez ha avançat que en les eleccions municipals de 2019, «el més fàcil és que tindrem que pujar al mateix vaixell» en clara referència a la reedició del pacte entre les tres forces progressistes de la capital de la comarca.

Objectius comuns

Per la seua banda Iván Martínez, segon tinent d’alcalde, ha manifestat que “som un equip que treballa per a sumar i buscar objectius comuns”. Tot seguit ha presentat  el balanç pel que fa a recursos humans, on s’han recuperat les retallades dels anys anteriors, amb 36 convocatòries de treball, la municipalització de les empreses públiques i la posada en marxa de nous serveis com la Clau. D’altra banda ha parlat també de dades de treball, que ha estat una de les principals apostes de l’Equip de Govern, aspecte que es reflexa en una inversió de 500.000 euros més anuals i en la reducció del 21% de l’atur jove.

Transparència en la gestió

Isabel Aguilar, vicealcaldessa, ha iniciat la seua intervenció manifestant també l’orgull d’un equip de govern consolidat. Des del seu àmbit de treball, ha posat l’accent al comerç local, el principal motor econòmic d’Alzira, on s’han augmentat les campanyes de dinamització i s’ha dotat pressupostàriament esta ajuda. D’altra banda els serveis públics també han estat reforçats en estos dos anys de govern, amb el bo de transport, la millora de la qualitat d’aigua o l’eliminació de barreres arquitectòniques. També ha valorat positivament la tasca en educació que ha permés mantindre a Alzira les proves de la PAU i la creació de dos aules per a xiquets i xiquetes de 2 anys. Aguilar ha destacat la participació dels ciutadans i ha parlat de transparència en la gestió i en la informació que s’oferix al ciutadà en este govern “unit, treballador, participatiu i transparent”.

Ajuntament més sanejat

Per a finalitzar, Albert Furió, tercer tinent d’alcalde, ha parlat de sostenibilitat i de revalorització dels espais verds com el Parc de l’Alquenència i de Primavera cultural mitjançant les activitats que s’han portat a terme, el Nan@fest, Art al Carrer o la celebració del 9 d’Octubre. A més ha parlat de promoció de l’esport, especialment del femení i el treball en polítiques socials, on ha destacat l’assumpció de les residències per part de la conselleria.

Pel que fa al compte de resultats, Furió ha parlat d’estabilitat i d’un ajuntament més sanejat que ha reduït el deute i ha tancat el 2016 amb un superàvit de 2.3 milions d’euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here