Alberic viurà este dissabte la presentació de la reina de les festes

0
741
Festers i festeres 2017
Festers i festeres 2017

La Plaça de les Constitució d’Alberic s’engalanarà demà dissabte per a acollir la presentació de la Reina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017, Carmen Humanes Perona, acompanyada de la seua Cort d’Honor. Just abans se celebrarà una cercavila amb la Banda Unió Musical d’Alberic amb la qual s’arreplegarà a la reina de l’any passat, Desirée Canut García i a l’actual, a més de la seua cort d’honor. L’emotiu acte començarà a les 23 hores i comptarà amb tots els organitzadors de les festes que ompliran d’actes les pròximes dues setmanes en la localitat. També estaran presents diversos membres de l’ajuntament, amb l’alcalde, Toño Carratalá, i l’edil de Festes, Nuria Salom, al capdavant. A la finalització de la presentació se celebrarà en el carrer Pablo Hurtado l’actuació de l’Orquestra Manacor.

Després de l’emotiu acte de presentació de Carmen Humanes, les activitats culturals, socials, religioses o esportives ja no es detindran en la localitat. El dilluns serà el moment de la primera edició de la Festa de la Cervesa que tindrà lloc en la Cafeteria Vicky a partir de les 20 hores i que correrà en paral·lel a la celebració del V Concurs de Decoració de Terrasses, denominat “arTerrassa”. Es reparteixen més de mil euros entre els establiments que decoren amb més gust les seues terrasses amb l’objectiu d’incentivar el consum local. En els dies següents hi hauran festes per als xiquets, una nova festa de la cervesa (aquesta vegada en el Bar Glorieta), la primera nit d’“albaes” i una discomóvil al Sequer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here