Satisfacció en Pérez Galdós pel ritme de les obres i pel «bon treball» de l’empresa

0
419
Fernando Pascual en Pérez Galdós
Fernando Pascual en Pérez Galdós

Perez Galdos obres 15 juny

IMG_9050 IMG_9051 IMG_9058

L’empresa Aguas de Valencia està complint el programa previst de les obres i no sols aixó sinò que els botiguers de la zona aprecien «la professionalitat» dels treballadors quan es conmplixen els primers 15 dies dels 60 que durarà la renovació del clavegueram, de la xarxa d’aigua potable i del paviment del carrer Pérez Galdós.

«No és fàcil complir la programació a l’inici de les obres» indicava ahir, a peu d’obra, el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual.

Per la seua part el portaveu dels comerciants Rafa Gregori reconeixia «la professionalitat» amb la que està treballant l’empresa que «està alçant la menor pols possible». Altres botiguers destaquen «l’educació i amabilitat» dels treballadors.

En les dos primeres setmanes els operaris han alçat l’asfalt en la part central del carrer per instal.lar la canalització del futur clavegueram. Durant el que resta de mes es faran les acometides individuals als diferents domicilis i comerços conectats al nou clavegueram central. Segons Pascual es tracta «d’un treball molt costòs en el eu l’empresa pretén causar el mínim malestar possibles a veïns i comerciants».

Les conexions les fan «quan menys gent passa pel carrer a primeres hores del matí i de la vesprada», assegura el regidor. Durant juliol serà el torn, primer de la instal.lació de la nova xarxa d’aigua potable i per últim de la pavimentació amb la corresponent instal.lació del mobiliari i l’arbrat.

Fernando Pascual que assegura que estes obres estan fent-se «en temp record» ha avançat a Riberaexpress que l’Ajuntament ficarà, pròximament, senyals en totes les entrades de la ciutat que indiquen la ubicació dels parkings del Ferrobús, Plaça Major, Generalitat i Reis Catòlics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here