La Policia Local d’Alzira estudia habilitar més places d’aparcament

0
406

L’Ajuntament d’Alzira ha modificat el règim d’estacionament del carrer Pare Castells, al costat del parc Pere Crespí. Els treballs han consistit a passar l’estacionament en cordó o en línia a bateria obliqua, aprofitant l’amplària de la calçada. 

 Amb esta actuació de l’equip de senyalització, s’han duplicat les places d’estacionament, que han passat de 16 a 33, mantenint les dues places reservades per a vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda, i d’esta

S'han duplicat les places en Pare Castells
S’han duplicat les places en Pare Castells

manera es dóna més espai a estes places i una major facilitat per a pujar o baixar del vehicle. 

També s’han repintat les dues places reservades per a vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda a l’altra part del parc Pere Crespí, al c/ Francesc Oliver. 

Amb estes actuacions el que es pretén és aprofitar més l’espai d’aparcaments en la via pública que avui en dia constituïx ja un problema per als veïns i veïnes de la nostra Ciutat; és per això què s’ha començat pel carrer Pare Castells, on es concentra un nombrós nucli de vivendes i es preveu continuar allà on els tècnics de la Policia Local vegen que hi ha possibilitat. 

La Regidoria de Seguretat  està planificant fer este tipus d’intervenció en diferents carrers de la població, per a reduir el problema d’estacionament a la ciutat d’Alzira.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here