Bdmed inaugura en Alzira un supermercat Charter que obrirà les 24 hores

0
1341
Pepe Adriá hui en el Charter
Pepe Adriá hui en el Charter

El pròxim dia 22 de junyCharter muntatgeCharter muntatge 1IMG_9108 s’obrirà un segon supermercat Charter a Alzira que proporcionarà ocupació a 14 treballadors. A falta d’una setmana els empleats ultimen la instal.lació dels nombrosos productes que s’oferiran als clients.

La tenda ha estat promocionada per l’empresa Bdmed, que conta amb una ampla xarxa de gasolineres en la Comunitat Valenciana. A Alzira invertix prop de 2,5 milions d’euros en una àrea comercial de 2.500 m2 que conta amb estació de servici, a més d’un Asador-Restaurant i dos tallers lowcost, que obriran després de l’estiu.

El complexe comercial ubicat en el cantó de l’avinguda Vicent Vidal i el carrer Gandia, on el nou supermercat que ocupa una superfícies de 400 m2, obrirà les 24 hores al llarg de tota la setmana segons ha manifestat a Riberaexpress el gerent Pepe Adriá.

En octubre l’empresa especialitzada en gasolineres l0w cost té previst obrir una gaso centre en el polígon Materna d’Alzira que distribuirà gasoil a domicili.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here