Alzira contractarà a 37 joves durant 12 mesos amb el programa Avalem plus

0
654
D. Gómez E. Nomdedeu i I. Martinez
D. Gómez E. Nomdedeu i I. Martinez

El Programa Avalem Plus de la Generalitat permetrà contractar a l’Ajuntament d’Alzira en juliol un total de 37 joves (qualificats o no) durant 12 mesos,

Enric Nomdedeu hui a Alzira
Enric Nomdedeu hui a Alzira

segons ha manifestat este matí el secretari autonòmic d’Ocupació Enric Nomdedeu.

Un programa que permetrà a ajuntaments, mancomunitats i diputacions contractar este estiu a més de 4.000 joves de tota la Comunitat amb una inversió total de 59 milions d’euros.

En el cas d’Alzira la subvenció arriba als 706.000€; així es contractaran 10 joves menors de 30 anys qualificats per un total de 164.000 euros a més de 27 menors de 30 anys no qualificats per un total de 542.000 euros.

Alzira lider en creació de treball juvenil

Nomdedeu ha destacat a Alzira per la seua tasca en favor de l’ocupació dels joves el que ha permet que hi hagen 723 joves aturats menys que al principi de la legislatura el que equival a un descens del 21,5%, davant la mitjana de la Comunitat que es situa en un 7% menys de desocupats.

Avalem Joves Plus cerca tres objectius; millorar l´ocupabilitat dels joves menors de 30 anys; facilitar l’adquisició d’experiència laboral; i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l’administració pública, assegura Nomdedéu. “A més”, ha afegit el responsable del Servef, “és un programa que a través de la inversió pública permetrà consolidar la recuperació econòmica de la Comunitat”.

L’alcalde Diego Gómez i el regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez han agraït l’esforç de la Generalitat en la lluita contra l’atur juvenil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here