IDEA habilita una aula multiusos per a tallers relacionats amb la construcció

0
451

Idea millores installacionsIDEA continua millorant les seues instal·lacions

 

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha continuat eixamplant i millorant les instal·lacions de l’Agència IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira) per oferir més serveis de formació i ocupació en la nostra ciutat.

IDEA està preparant una aula multiusos per poder ser homologada en la realització de cursos i tallers relacionats amb la construcció, electricitat, etc., que ha estat dotada gràcies als distints plans d’ocupació propis que ha realitzat l’Ajuntament, així com els alumnes dels tallers de construcció que es realitzen a IDEA.

Tal i com ha manifestat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “des del canvi en l’Ajuntament, en el 2015, IDEA ha renovat la seua aula d’informàtica i s’han obert tres sales més, i ara s’està acabant de construir una nova aula multiusos. Això ha permés que en el 2016 s’hagen desenvolupat 6 programes de foment de l’ocupació i més de 20 accions formatives (formació professional per a l’ocupació, cursos, pràctiques, English Coffee, Cafè Français, Monogràfics IDEA…).”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here