Un campus en el portal de la Generalitat -SAPS- oferirà cursos on line a Alzira

0
433

Campus Saps alziraL’Ajuntament d’Alzira és CAMPUS_ SAPS (servei de formació gratuïta en línia de la Generalitat Valenciana)

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir cursos on line.

L’Ajuntament d’Alzira gestionarà, a partir d’aquest mes de juliol, els cursos que seran tutoritzats per professors que ajuden l’alumnat a aprofundir en les matèries a través d’Internet.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per la formació i donar oportunitats per a millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies, amb el CAMPUS_SAPS podrem oferir a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

El CAMPUS_SAPS ALZIRA acollirà la programació telemàtica dels cursos, encara que la mateixa tindrà caràcter presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA. La formació en línea començarà el proper mes de juliol fins al mes de novembre amb els següents cursos:

  • Introducció a Internet
  • Introducció a Calc
  • Introducció a navegadors
  • Introducció al correu electrònic
  • Introducció a Writer
  • Usuari mitjà d’internet

Les persones interessades poden inscriure’s en la web: http://www.idea alzira.com/ofertaformativa o personalment en les dependències d’IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here