L’Abat de Poblet assistirà a actes litúrgics les pròximes festes d’Alzira dedicades a Sant Bernat

0
217
Octavi Vila en Poblet Foto: Diari de Tarragona
Octavi Vila en Poblet / Foto: Tarragona 21

L’Abat del Monestir de Poblet Octavi Vila i Mayo (Tarragona 1961) assistirà a alguns actes litúrgics dels patrons d’Alzira, Bernat, Maria i Gràcia en les pròximes festes de la capital de la Ribera, en acceptar la invitació realitzada per l’Ajuntament i per la Confraria dels Sants Patrons.

Vilà és llicenciat en Geografia i Història (1984) i Diplomat en Biblioteconomia i Documentació (1987) per la Universitat de Barcelona, postgrau en Noves Tecnologies de la Informació per la Universitat Politècnica de Catalunya (1996) i en Gestió Cultural per la Universitat Pompeu Fabra (2000), i batxiller en Filosofia i Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, on està completant el Màster en Teologia Sistemàtica.

Va ser Secretari (1998-2001) i vicepresident (2001-2005) de l’Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus. Secretari de la Germandat de Poblet (2000-2005) i Secretari del Patronat de Poblet des del 2003 fins a l’actualitat. Ha estat fins a la seva entrada al monestir de Poblet membre del Patronat Montserrat Tarradellas i Macià i del primer consell de redacció de la revista Poblet, en la que segueix col·laborant en la secció d’entrevistes.

L’actual abat ha publicat diversos articles a la premsa i treballs sobre història contemporània i biblioteconomia, especialment sobre el tractament dels fons de premsa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here