Candela: «He arribat a molestar en el PP, en Som Valencians caben totes les idees»

0
675

Eliseo Candela assegura que no vol furtar vots a ningú

«No crec en dretes ni esquerres en Som Valencians cap tot el món»

Candela ahir en el mercat ambulant d'Alzira
Candela ahir en el mercat ambulant d’Alzira

Candela serà presentat esta vesprada a la Casa de la Cultura com a lider local de la formació «Som Valencians» una opció política mes en les eleccions municipals de 2019 a Alzira.

«No crec en dretes i esquerres, en Som Valencianes caben totes les idees, cap tot el món» així resumix l’ideari d’este partit polític que reconeix Candela «té un sentiment semblant» al de la desapareguda Unió Valenciana, donat que «defensa el que interesa a la Comunitat Valenciana».

Sense voler fer «sang» del seu anterior partit, el PP, «tinc molts bons amics allí», el cap local de Som Valencians justifica l’eixida de la formació conservadora en que «Rajoy no ha complit el que va prometre a la Plaça de Bous de València abans de les eleccions; que donaria als valencians el que es mereixen». I el que «no» es mereixen precissament els valencians és estar «en el furgó de cua de les inversions estatals».

Bastidas obeix al partit dins d’una piràmide

Candela aporta més arguments; «no podia estar en un lloc sense dir el que pense, he sigut una persona de partit però reivindicatiu i per això he arribat a molestar».

Preguntat si la seua excompanya de partit i en el govern local Elena Bastidas l’ha decebut per votar en contra d’inversions per als valencians i els alzirenys, ha declarat a Riberaexpress; «ella obeix al partit dins d’una piràmide, en el Congrés te diuen el que tens que fer però això passa en tots els grans partits a nivell estatal».

Ja en clau local, Eliseo Candel recorda que durant els 12 anys que va estar en l’equip de govern de Bastidas va ostentar diverses àrees, com Comerç i Indústira, Agricultura i Medi Ambient, Esports, Gestió Urbanística i Seguretat Ciutadana. Esta última assegura que va ser la «més complicada», mentre la d’Esports consdiera que era la «més vistosa». Es troba orgullòs de constituir el Consell Municipal de Comerç, de que s’aconseguir la declaració de Paratge Natural Municipal a la Murta-Casella essent responsable de Medi Ambient, així com d’haver impulsat distintes instal.lacions esportives.

El tripartit no ha consensuat amb el comerç

Al tripartit li critica que «no haja consensuat» amb els comerçosos i els veïns la peatonalització d’Hort dels Frares i l’ampliació de les voreres en Pérez Galdós; «no costava res fer-ho en temps i forma» i afegix el sembla serà la seua frase de campanya donat que la va repetir varies vegades durant l’entrevista, «hi han altres maneres de fer les coses», «es poden fer les coses d’altra manera».

El tancament del tràfic no es va dur endavant durant el govern del PP perquè «ferem la prova i la gent no ho acceptava considera que Hort dels Frares és l’artèria que vertebra a dos importants parts de la ciutat», segons Candela.

No vull furtar vots a ningú

El futur candidat a l’alcaldia per Som Valencians assegura que «no vull furtar vots a ningú, espere que la gent confie amb nosaltres», encara que el més llògic és que siga un competidor del PP i Ciudadanos que fragmente un poc més el vot de centre dreta a la ciutat d’Alzira.

Eliseo Candela, que va ser durant molts anys mercader del mercat ambulant del dimecres a Alzira aprofità ahir per fer campanya entre els seus excompanys als que invitava a la seua presentació presentació prevista per a les 20 hores a la Casa de la Cultura.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here