Un taller d’expressió de Rosana Mira obrirà el XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

0
594

Rosana Mira 1XXIX ENCONTRE DE TEATRE A L’ESTIU ALZIRA 2017

Del 20 al 24 de juny de 2017

 

Dimarts 20 de juny de 2017

TALLER D’EXPRESSIÓ A PARTIR DE JOCS TEATRALS PER A XIQUETES I XIQUETS

L’actriu i pallassa Rosana Mira impartirà un curs d’iniciació teatral destinats als més menuts de la casa d’una forma lúdica i divertida.

Si tens entre quatre i huit anys, apunta’t al curs. Viu l’experiència d’un professional del món de la interpretació, emociona’t, canta, expressa’t lliurement, riu… i sobretot, passa-t’ho molt bé!

Grup reduït de 12 participants.

El taller es realitzarà en les instal·lacions de la Casa de Cultura de 18 a 20 hores.

Inscripció gratuïta en la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira (962459274 – granteatre@alzira.es).

 

 

Dimecres 21 de juny de 2017

TEATRE FAMILIAR

Casa de la Cultura a les 18 i 19.30 hores.

Mira Rosana Proyectos Teatrales presenta

EL TRONC TRONKET

Amb: Rosana Mira i Patri Aranda.

Tronket és la història d’un tronquet molt xicotet que es passava la vida dormidet, mentre el visiten personatges com la granota, el mussol, la xitxarra i el Sol… que són els seus amics que volen que es moga i canvie el seu estat de quietud. Ho aconseguiran?

Una animació on més enllà de les paraules, la història es construïx a partir de les emocions més bàsiques.

Aforament limitat (màxim de 60 persones per sessió).

Espectacle en valencià.

Entrada única de: 1 €

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

Escena Erasmus presenta

LA FIRA INVISIBLE

Dirigit per Anna Marí. Textos de: Anna Marí, Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo.

Protagonitzat per: Natalia Adamczyk (Polònia), Marc Company (València), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Ramminger (Àustria), Maria Rubio (València), Ismael Sempere (Alacant), Judith Sanz (Sòria), Glòria Vindel (València) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).

 

Les actrius i actors Erasmus de la Universitat de València pugen a escena el populisme, l’extremisme, la situació del desconcert ciutadà que es viu a Europa i l’increment del gihadisme en l’espectacle La fira invisible. Este nou espectacle d’Escena Erasmus que passa un examen a la situació política, social i cultural que afecta Europa, és la segona part d’una trilogia d’espectacles sobre les migracions que Escena Erasmus va començar l’any passat amb El circ de la frontera, que poguérem disfrutar al mateix Gran Teatre d’Alzira al passat 7 de juliol de 2016.

 

Una activitat pertanyent al programa Unisocietat-Alzira del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

Espectacle en valencià i castellà / Durada de 75 min.

Entrada amb invitació.

 

 

 

Dijous 22 de juny de 2017

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.                       TEATRE A PROP

La Teta Calva presenta

LLOPIS, de Xavo Giménez.                                                                                                          

Autor, direcció i actor: Xavo Giménez.

Llopis és la història d’un que va voler ser algú. Tots pensem en algun moment de la nostra vida que ens agradaria ser un altre si poguérem tornar a començar de zero. Llopis va veure ET i va voler ser Elliot. Va veure Top Gun i va voler ser pilot. Llopis no vol deixar de ser del muntó, però ell preferix ser dels de la part de dalt del muntó, dels que sense deixar de ser del muntó estrenyen la resta. Comèdia àcida sobre la invisibilitat humana, sobre el fals èxit americà portat a una Espanya sense arrel, sobre l’hamburguesa poc feta i l’orxata massa amarga. Llopis és un home solitari, o un cowboy de polígon, que es creua tot els dies davant dels nostres nassos. Esta llopisiana soledat es trasllada a l’escenari. Un sol actor. No hi ha tècnics, no hi ha músics, no hi ha ningú més que Llopis/Giménez accionant el seu món.

Un espectacle directe, de sensacions. La proximitat de l’escena com una experiència diferent.

Entrades: 8 € (reduïda: 6 €) / Aforament limitat.

Espectacle en castellà / Durada de 75 min.

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

NITS A LA FRESCA                                          

Xavi Castillo presenta

XAVI CASTILLO NEWS!

TORNA A ALZIRA, UN DEL MILLORS SHOWMANS DEL PANORAMA TEATRAL VALENCIÀ!

Xavi Castillo News! és un espectacle definit per l’actualitat. Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia, Xavi explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies. Un espectacle canviant i amb gran dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia.

Espectacle en valencià. Durada d’ 1 h i 45 min.

Entrada lliure.

Divendres 23 de juny de 2017

TEATRE FAMILIAR AL CARRER

Plaça Major d’Alzira a les 19.00 hores

La Troupe Malbó presenta

SONATA CIRCUS                                                                                                              

Amb: Silvia Queralt i Sergio Chaves. Direcció de Jesús Jara.

La bellesa i la una mescla d’humor, amor i emoció. SONATA CIRCUS és un espectacle ple. Òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el clown, el circ, les seues tècniques i varietats. SONATA CIRCUS ens mostra que els somnis poden complir-se sense oblidar mai que, per a aconseguir-los, cal treballar de valent, lluitar, sacrificar-se, caure, alçar-se i continuar caminant en este apassionant camí, que només pot conduir-nos a la felicitat. Perquè la nostra passió és la vida, i compartida, sempre molt millor. Un espectacle per a tots i totes, simplement…

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.                       TEATRE A PROP

Teatre Corrent presenta

ICEBERG, de Paco Romeu

Amb: Xavi Cubas, Inma Ruiz, Pep Laza i la col·laboració especial de Salvi Llàtzer

Direcció: Elsa Tronchoni

Text guanyador del Premi Palanca i Roca dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2011.

12 de maig de 2009, dia de la mort del cantant Antonio Vega. Una casa vella de poble amb una figuera al pati. Abel, quaranta i pocs anys, paralític, és assassinat de manera inexplicable per Rosa, una dona cega aparentment interessada a adquirir-la.

5 d’abril de 1994, data de la mort de l’astre del grunge Kurt Cobain. La mateixa casa. Matinada. Abel, quinze anys més jove, camina amb normalitat però tartamudeja. Rosa encara no és Rosa (ni és cega); és Maria, “una pobra puta ionqui”. La seua presència incomoda Germà, el germà menut d’Abel, un red skinhead asmàtic i paranoic que viu de la venda al detall de cocaïna.

Entrades: 8 € (reduïda: 6 €) / Aforament limitat.

Espectacle en valencià. Durada de 70 min.

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

NITS A LA FRESCA

NIT DE XIQUES!

Amb PATRICIA ESPEJO i CAROL TOMÁS

PATRICIA ESPEJO

Una jove monologuista valenciana que, en tan sols un any, ha aconseguit fer-se un lloc entre els millors còmics de la ciutat, gràcies a la seua particular i sorprenent manera de fer l’humor. El seu humor absurd, es caracteritza perquè es val de les situacions absurdes o incoherents per a generar la rialla en el públic, la seua comicitat es basa en la irracionalitat. Monòleg en castellà.

CAROL TOMAS

A Carol li agrada que a la gent que l’escolta li arribe el missatge que vol transmetre. Té un humor directe i molt efectiu que li farà passar una estona molt agradable. Mestra de titulació, va obtindre la primera presa de contacte amb la comèdia participant en un programa de BUENAFUENTE com una de les churris del Neng. Monòleg en valencià.

Entrada lliure.

 

 

Dissabte 24 de juny de 2017

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

El Pont Flotant presenta

EL FILL QUE VULL TINDRE

Creació i direcció: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons.

Interpretació: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons i la col·laboració dels veïns i veïnes d’Alzira participants en el taller taller escènic intergeneralicional.

Una reflexió sobre l’educació, sobre el procés d’aprenentatge, sobre el paper dels pares, dels iaios, dels mestres i de totes les persones que formen part de la comunitat educativa. Un treball sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares, sobre els conflictes, les alegries i les penes. L’obra obri el seu procés de creació a persones de diferents generacions per a donar-los un lloc i fer-los partícips dins de la mateixa representació.

Este espectacle és el resultat d’un taller escènic intergeneracional desenvolupat al llarg de la setmana de l’encontre. Un projecte teatral amb un fort component pedagògic i social.

Espectacle en valencià. Durada de 90 min.

Entrades: 8 € (reduïdes: 6 €)

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

NITS A LA FRESCA                                          

Magia y Humor con LUIS BOYANO                                                                       

 L’espectacle Magia y Humor con Luis Boyano recrea en clau còmica alguns dels jocs clàssics de la història de la MÀGIA. L’il·lusionista els presenta d’una forma pròxima i participativa, involucrant en estos el públic i fent-lo participar en l’obra des del seu inici. La relació entre actor i públic és la clau de l’encertat desenrotllament de l’espectacle. Així la màgia es presta com a vehicle transmissor d’emocions, a través del canal de la rialla.

Monòleg en castellà. Durada de 70 min aprox.

Entrada lliure.

Abonament en espectacles del Gran Teatre: 20 € (Abonament reduït: 15 €)

 

 

VENDA D’ENTRADES

ANTICIPADA
  • TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous de 19.30 a 21 h
  • Instant Ticket:
  • Telèfon: 902 444 300, de 8 h a 23 h
  • Per Internet: www.instanticket.es, les 24 hores
EL MATEIX DIA DE LA REPRESENTACIÓ: des d’una hora abans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here