Juane Cortell i Juanjo Tarrasó artistes que faran els pròxims monuments de la Plaça d’Alacant

0
824

Falla Plaça Alacant FM 18La comissió de la Falla Plaça d’Alacant d’Alzira ha firmat el passat divendres els contractes amb els artistes fallers Juanjo Tarrasó per al monument infantil i Juane Cortell per al monument gran.
Tota la comissió va acollir amb gran expectació els esbossos que ens presentaren ambdós i els artistes ens feren partícips de la il·lusió i ganes de treballar amb aquesta comissió.

Enguany la Falla Plaça d’Alacant aposta per dos nous artistes, de la Ribera i compromesos amb nosaltres.

Des d’ací volem agrair als Germans Parra i a tot el seu equip la dedicació i entrega dels últims anys i els premis aconseguits.

Durant la firma i presentació els artistes estigueren en tot moment arropats per els nostres presidents Juanma Duque, Marc Lopez i Pau Lopez així com per les nostres FFMM per a l’exercici 2018 Jessica Balmaseda, Gema Tarrago i Maria Tarrago. Cal destacar la presencia del nostre President d’honor Toni Cuenca així com de la nostra Foguerera Mª Jose Ahullo, totalment entregats e il·lusionats amb tot lo que esdevindrà el proper exercici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here