La corporació d’Alzira recull les nombroses reivindicacions del veïnat de l’Alquerieta

0
330

Alquerieta assemblea juny 17L’Ajuntament d’Alzira continua celebrant les assemblees ciutadanes als barris de la ciutat

Complint amb el compromís adquirit des de l’equip de govern, l’Ajuntament d’Alzira continua celebrant mensualment cada primer dilluns de cada mes l’Assemblea de Participació Ciutadana pels barris de la ciutat.

La segona assemblea itinerant se celebrava ahir dilluns, 5 de juny, a la Llar de Jubilats Antonia Cerdà de l’Alquerieta, en la qual veïns i veïnes es reuniren per transmetre les seues inquietuds, necessitats i propostes arribades per correu electrònic, com les dels presents, a l’equip de govern presidit per l’alcalde, Diego Gómez, i resta de membres de la corporació municipal, ja que estes assemblees estan obertes a tota la ciutadania, independentment del barri on se celebre.

Segons declara la regidora de Participació Ciutadana i Modernització, Inma Onrubia, “fem una valoració molt bona d’esta segona assemblea celebrada fora de l’Ajuntament, ja que s’ha aconseguit l’objectiu principal d’apropar este fòrum als barris, a aquelles persones, que com he dit en altres ocasions, no poden acudir al saló de plenaris de l’Ajuntament, i d’esta manera tenen al seu abast l’ocasió de transmetre les seues inquietuds i els suggeriments directament a este equip de govern. Sens dubte hem d’estar satisfets de l’èxit d’esta iniciativa, pel gran nombre d’assistents a les assemblees que estem realitzant als diferents barris d’Alzira”.

Aprofitant la celebració de l’assemblea de Participació Ciutadana, també estan desplaçant-se puntualment als barris les reunions que celebra habitualment l’equip de govern, i encara que estes no estan obertes al públic, sí que és una altra manera d’apropar l’Ajuntament al poble. Els regidors de l’equip de govern es reuniren al local de l’Alquerieta, unes hores abans de l’assemblea, per tractar, com és habitual, temes importants que afecten els alzirenys i alzirenyes.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’ha elaborat un calendari en què s’indica a quin barri se celebrarà cada mes cadascuna de les assemblees.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here