Alzira habilita nous accessos al centre per a facilitar la circulació a la zona de Pérez Galdós

0
393
Agents de la Policia Local en la Plaça Major
Agents de la Policia Local en la Plaça Major

La policia local d’Alzira ha estat treballant per tal d’adaptar-se a les peculiaritats de les obres. De fet, transcorregut un dia des del tall del primer tram del carrer Benito Pérez Galdós, ja va modificar la disposició dels accessos al carrer Major, canviant el sentit de circulació.

En un principi es va prioritzar l’entrada a l’aparcament de Plaça Major, però els cartells d’avís es van mostrar insuficients, sobretot per als conductors que no són de la ciutat. A més l’eixida de l’aparcament també es va mostrar complicada.

Per a facilitar l’eixida des del pàrquing fins a l’Avinguda Santos Patrons, la Policia Local ha habilitant una zona de càrrega i descàrrega per a que els vehicles comercials puguen accedir des del carrer Curtidors.

Així mateix, s’ha intensificat la presència policial en els punts conflictius per a evitar, i també solucionar, els problemes que habitualment es deriven dels talls de trànsit. Segons pareix, la mesura ha resultat satisfactòria tant per a comerciants com per a transportistes.

La Regidora de Seguretat, Sara Garés, ha manifestat hui que; «Espere que esta mesura provisional siga la més encertada. Tenint en compte la magnitud dels canvis realitzats, crec que els problemes patits han sigut menys gràcies a la paciència i comprensió de veïns i comerciants i gràcies també al bon treball de la Policia Local, que està sempre pendent de millorar el trànsit en la mesura del possible.»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here