Alzira limitarà els horaris de càrrega i descàrrega per ampliar les places de l’ORA

0
492
Rebaixes anticipades en Pérez Galdós
Rebaixes anticipades en Pérez Galdós

Perez galdos 30 per cent

Càrrega i descàrrega en Reis Catòlics
Càrrega i descàrrega en Reis Catòlics

Les visites als comerços afectats de Pérez Galdós per part de membres de l’equip de govern estan rebaixant la tensió existent, prova és que, llevat dos ó tres establiments, la resta ha retirat ja els cartells demanant la paralització de les obres. Mentre un parell de tendes anuncien ja rebaixes anticipades del 20% i del 30% respectivament.

La regidora de Comerç Isabel Aguilar i el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual que, visitaren la pasada setmana, totes i cadascuna de les tendes, estan estudiant la proposta d’ampliar les places de zona blava solicitades pels comerciants, per tal de sustituir la trentena de llocs d’aparcament eliminats en dos trams del carrer.

Limitar horaris de càrrega i descàrrega

Segons ha revelat Pascual a Riberaexpress, la solució més factible per tal de no reduir les places als veïns de la zona passa,  «per limitar els horaris de càrrega i descàrrega i convertir-la en ORA durant l’horari més comercial».

Així el més probable és el temps de càrrega i descàrrega es limite en el centre de la ciutat a un horari comprés entre les 9 i les 11 del matí i entre les 4 i les 6 de la vesprada. La resta del temps, que coincidix amb el de major afljuència de clients, seria destinat a zona blava, per compensar la pèrdua de llocs per aparcar que comporten les obres en Pérez Galdós.

A més el portaveu dels comerciants, Rafa Gregori, s’ha mostrat satisfet amb els canvis introduïts pel govern local a l’hora de facilitar els accessos i les eixides dels vehicles en la Plaça Major de la ciutat.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here