Alzira convertirà en un jardí l’accés al Llavador Municipal des de l’Alquerieta

0
741
L'alcalde assenyala la parcel.la que serà ajardinada
L’alcalde assenyala la parcel.la que serà ajardinada
El regidor Ivan Martinez a les rodalies del Llavador
El regidor Ivan Martinez a les rodalies del Llavador

IMG_8003IMG_8005IMG_8006

La Corporació Municipal aprovà en la última sessió plenària qualificar com zona verda una superfície de 2.000 m2 per convertir en una zona ajardinada l’accés a l’antic Llavador municipal des del barri de l’Alquerieta.

El que ha fet concretament el consistori és «una permuta» en la qualificació d’este solar i el que linda amb la nova nau de l’empresa Aki que ha passat d’escolar a terciari. Una parcel.la per la que ja s’han interesat algunes empreses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here