El Laboratori Social de la Ribera Alta comença els seus treballs

0
376

Més de 60 persones entre alcaldes, regidors de serveis socials i treballadors dels serveis socials de la Ribera Alta van assistir a la reunió inicial del Laboratori SocMancomunitat Laboratori Social R Altaial de la Ribera Alta que es va celebrar a Alzira, a la seu de la Mancomunitat. En aquesta reunió el delegat del Consell per al Model Social Valencià Xavier Uceda, la diputada delegada d’Inclusió Social Rosa Pérez, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta Txema Peláez van presentar l’acord interinstitucional signat el passat 3 de maig entre la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Diputació de València, la Universitat de València, l’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat de la Ribera Alta.

A més, en aquesta reunió també es va presentar el procediment de participació dels municipis i la gestió del Laboratori Social de la Ribera Alta, un observatori que té com a finalitat estudiar el funcionament de tots els serveis socials de la Ribera Alta per a millorar la seua gestió i coordinació.

“Per a la Mancomunitat de la Ribera Alta és molt important aquest nou projecte” ha destacat el president de l’ens comarcal, Txema Peláez. “Aquest és un projecte participatiu , en el qual els municipis són necessaris per a veure com funcionen els serveis socials i com els podem millorar. Els serveis socials municipals són la primera porta que toca el ciutadà i volem donar un servei de qualitat” ha conclòs el president.

Més enllà d’aquest primer projecte el Laboratori Social de la Ribera Alta pretén ser una plataforma permanent per a l’execució en comú d’altres projectes futurs que es puguen generar en l’àmbit dels serveis socials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here