Villalba no continuarà al front de l’Associació Emresarial Alzira 25 anys després

0
344
Pepe Villalba
Pepe Villalba

Pepe Villalba culmina estos dies un quart de segle al capdavant de l’Associació Empresarial Alzira i deixarà pas el pròxim 19 de juny a un nou president i directiva que està conformant-se a hores d’ara per dirigir el destí de l’entitat fins l’any 2021.

Villalba ha aconseguit revitalitzar l’associació durant el seu mandat aconseguint un total de 250 socis tot i la crisi econòmica dels últims anys.

A més ha ficat en marxa la Fira Comercial «Alzira Oberta» que conta amb vuit edicions i la Setmana de l’Economia que celebrà en febrer la seua novena edició.

El carismàtic dirigent emprearial s’ha caracteritzat per les seues constants reivindicacions en matèria d’infraestructures per a la ciutat davant els deficients accessos que patix la capital de la Ribera. Així ha demanat un nou pont sobre el Xúquer i sobre tot la conexió d’Alzira amb l’AP-7 celebrant reunions amb responsables de les principals administracions.

Segons ha revetlat a Riberaexpress, ha decidit permanèixer al marge de les negociacions de la directiva perquè busque el candidat idoni i ha assegurat que, llevat sorpresa majúscula, sols hi haurà el pròxim dia 19 un aspirant a la seua sucessió.

Ahir va assistir al plenari demanat pels comerciants del carrer Pérez Galdós, en el que pot ser la seua última comparecència pública com a president dels empresaris alzirenys.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here