Salvem La Casella advertix del perill d’incendi per l’abandonament de finques agrícola en la vall

0
355

Salvem la Casella terres abandonadesEl gradual abandó d’algunes finques agrícoles de la vall de la Casella, junt amb els prolongats períodes d’absència de pluja que patim, es convertix en l’escenari idoni perquè en la temporada estival que ara iniciem, qualsevol xicotet incendi puga convertir-se en una autèntica catàstrofe ecològica, podent arribar a acabar amb tota la riquesa forestal de la Vall.

Encara estem a temps d’evitar que açò es produïsca, preguem a tots els implicats, administracions públiques i propietaris de les dites finques, prenguen cartes en l’assumpte, perquè este paratge natural no acabe com molts altres.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here