Pascual: «El PP ha fet oportunisme polític ha enganyat i jugat amb els comerciants»

1
412

El regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística d’Alzira Fernando Pascual considera que el PP «ha fet oportunisme polític» i a més «ha enganyat i jugat amb els comerciants de Pérez Galdós» segons ha manifestat hui a Riberaexpress després les visites realitzades als comerços afectats per les obres.

Tot i aixó reconeix que «la informació no ha arribat com era desitjable al comerç», arran haver escoltat «algunes queixes relatives a que el que es va tractar al Consell Municipal de Comerç «no l’han fet partícipe».

Millorar la comunicació

Isabel Aguilar i Fernando Pascual hui en Pérez Galdós
Isabel Aguilar i Fernando Pascual hui en Pérez Galdós

Així s’ha proposat «millorar la comunicació» pel que fa a les futures iniciatives municipals a desenvolupar en Hort dels Frares a partir de setembre i en la resta dels trams que resten per danviar el disseny urbanístic en Pérez Galdós.

L’Ajuntament repartirà durant els pròxims dies cartells i díptics en els que informará als visitants d’Alzira la manera d’accedir en vehicle a Pérez Galdós, així com un teléfon perqué els veïns, comerciants i visitants puguen transmetre «les corresponents queixes i consultes» segons Pascual.

A partir del pròxim dijous també es distribuiran un milers de bons entre els establiments de la zona per a poder utilitzar de forma gratuïta els parkings de la Plaça Major i Reis Catòlics. Aguas de Valencia s’ha compromés a acabar les obres el pròxim 31 de juliol.

1 Comentario

  1. Al PePe no li importa el poble ni els ciutadans. no respeta res, ni les idees que puguen aportar altres en benefici i benestar dels ciutadans. Ho transversan tot. l’únic que els interessa es el al MANDAT en benefici del seu partit. Sempre el seu partit. Ja está bé. Estem farts de tant de fanatisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here