Dos promeses alzirenyes del CA Algemesí participaran en el Campionat d’Espanya de triatló

0
906
Nayara Vila i Núria Morales
Nayara Vila i Núria Morales

Algemesi C. Atletisme Nayara Nuria 1

La jove atleta del Club Atletisme Algemesí Nayara Vila Montalvá, de 13 anys, és l’actual campiona provincial de pista coberta en salt d’altura així com en 80 metres tanques a l’aire lliure i es classificà tercera en el campionat autonòmic.

A més està classificada per al pròxim Campionat d’Espanya de triatló C que consta de tres proves; 80 metres tanques, salt d’altura i salt de llargària que es celebrarà a Valladolid el pròxim cap de setmana.
Nayara té una marca de 1,45 en salt d’altura essent enguany la infantil que millor marca ha registrat de l’any en la província de València.
La seua companya, Núria Morales Fayos, de 12 anys, d’Alzira com Nayara, ha sigut tercera en el campionat provincial de salt d’altura en pista coberta i segona en 1.ooo metres llisos a l’aire lliure. I com Nayara també està classificada per al Campionat d’Espanya de triatló B que consta de les proves de 1.000 metres llisos, jabalina i salt de llargària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here