L’artista Antonio Pérez Mena farà el monument de la falla Plaça Malva d’Alzira

0
798

Falla Plaça Malva artista 17La comissió de la Falla Plaça Malva d’Alzira ha firmat el contracte amb l’artista faller Antonio Pérez Mena que realitzarà el monument per a l’exercici 2017-2018.

Antonio va nàixer en 1972. Començà la seua vida laboral a l’edat de 16 anys entrant com a aprenent en el taller de l’artista faller Juanjo Armengol Armiñana en el qual va estar 8 anys. A l’edat de 24 anys decideix realitzar els seus primers projectes en solitari plantant monuments en poblacions com Alzira, Carcaixent i Silla, guanyant el seu primer premi en la falla Poble de Silla.

Després de quatre anys en solitari crea la cooperativa Artydeco a Carcaixent, continuant la seua tasca com a artista faller plantant també en poblacions com València (Falla Plaça del Pilar infantil, falla Isabel La Catòlica – Cirilo Amorós, falla Doctor Collado, Falla Periodista Gil Sumbiela) i a Dénia (Falla Oest i la falla Port – Rotes).

En 2012 crea la seua pròpia empresa traslladant-se a Alzira. Durant els primers anys d’aquest nou període planta monuments de secció primera en Sants Patrons (Alzira), La Bega (Cullera), Falla Corea (Gandia), fent posteriorment el bot a la secció especial en falles en Camí Nou (Alzira) i el Raval de Cullera on va aconseguir tres primers premis consecutius.

En 2017 a més d’altres projectes, realitza el seu primer monument de secció especial a València en la falla Na Jordana.

En l’actualitat, als projectes que està realitzant en Na Jordana (València) i el Raval (Cullera), s’uneix  la Falla Plaça Malva.

Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here