Hort dels Frares reobri el primer establiment després de tancar el tràfic en Alzira

0
461
Hort dels Frares este matí
Hort dels Frares este matí
Obres de remodelació en l'antic bar
Obres de remodelació en l’antic bar

Hort Frares obres bar 1

Un antic bar-pizzeria que va tancar en el seu dia serà el primer establiment en reobrir-se després del tancament al tràfic del carrer Hort dels Frares que va realitzar l’Ajuntament el passat 14 de març.

La pasada setmana començaren les obres de remodelació de la planta baixa que acollirà un establiment hostaler després que el titular de la mateixa la llogara recentment.

Revitalització del carrer

Es tracta «d’un signe positiu» comenta el portaveu dels comerciants del carrer, Enric Laudes, qui es mostra convençut que la peatonalització «revitalitzarà a bon segur este tram de carrer» on tancaren durant els últims anys una dotzena de botigues.

Laudes lamenta que ara la directiva de l’Associació Empresarial Alzira no els haja donat suport i per contra «reclame a l’Ajuntament la reobertura al tràfic» del carrer Hort dels Frares quan «fa uns anys ens ajudà en la nostra reivindicació». I afegix que «com sempre el temps donarà o llevarà la raó».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here