L’Alzira no passa per culpa d’uns pocs centímetres al no superar el Santa Eulària (0-0)

0
616

Alzira Santa Eulalia meta visitantAlzira Santa Eulalia meta visitant 1Alzira Santa Eulalia álvaroAlzira Sta eulalia travesserAlzira Santa Eulalia jugadaEl Penya Esportiva Santa Eulària ha deixat fora a la UD Alzira en la primera eliminatòria d’ascens a la 2a Divisió B a l’empatar a 0 tants en partit matinal disputat en l’Estadi Luis suñer Picó. L’encontre d’anada va finalitzar amb victòria del conjunt d’Eivissa per 2 gols a 1.

Ha sigut un partit amb escasses ocasions de gol per ambdós bans que van jugar amb moltes precaucions, especialment els visitants que intentaren dormir el joc en el centre del camp. L’ocasió més clara de l’Alzira en la primera part es va produir als dos minuts quan una falta botada per Gisbert va ser rebutjada a córner pel meta Torres amb la punta dels dits. Als locals els va faltar profunditat i el seu joc en llarg va facilitar les accions de l’expeditiva i ordenada defensa balear.

El tècnic local Dani Ponz va moure fitxa en el descans al donar entrada a l’habilidòs Luis García, un jugador que utilitza habitualment com a revulsiu. I de les seues botes van partir les millors ocasions; en el 78 el meta ibicenc va realitzar la millor parada del matí al desviar una falta i cap al 90 va ser el travesser el que evitava el gol que li haguera donat la victòria del partit i l’eliminatòria quan el seu llançament buscava les teranyines de l’esquadra esquerra i mentre el meta visitant no podia fer una altra cosa que seguir amb la mirada la trajectòria de la pilota. Ponz va haver de recórrer a l’èpica en els minuts finals quan Tendillo va ser expulsat en el minut 81 per doble groga, ubicant al defensa central Ferran en l’eix de l’atac. La seua envergadura va causar prou problemes als centrals del Penya Esportiva i la falta comesa sobre ell va ser la que va repel·lir el travesser quan el cansament i la calor produïen rampes en els locals Sergio Boix i Ubach que havien corregut fins a l’extenuació.

Va ser quan el conjunt valencià va quedar amb deu i més arriscava a la cerca del gol del triomf quan els balears arribaren amb major perill als dominis de Dolz si bé els seus remats van ser prou innocents. Els seguidors locals han acollit amb esportivitat l’eliminació del seu equip que contra pronòstic es va proclamar subcampió del grup VI de la Tercera Divisió, ovacionant tant als seus com al bon conjunt rival. Per cert el Santa Eulària s’ha classificat per escassos centímetres, els del travesser que va repel·lir el remat més perillós de l’encontre al magistral llançament de Luis Garcia.

Alineacions:

UD Alzira; Dolz; Quique Soler (Colau m. 63) , Axo, Kike Torrent, Tendillo, Álvaro,Victor Ruiz (Ferrán m.82) , Boix, Ubach, Gisbert i Abel (Luis Garcia m.45)

Penya Esportiva Santa Eulàlia; Torres; Navarro, Javi, Rubén, Pau Pomar, Ramón, Teran (Ramiro m.75) , Piquer (Ortiz m. 82) , Pepe Bernal, Planell i Raúl (Moha m.75)

Àrbitre; El col·legiat murcià Kevin Javier Moreno Muñoz. Va amonestar pels locals a Kike Torrent i Boix i pels vistantes a Navarro, Rubén, Ramón, Piquer i Pepe Bernal. En el minut 81  expulsà al defensa de l’Alzira Tendillo per doble groga.

Incidències: Prop de 1.500 espectadores presenciaren l’encontre de tornada de la primera eliminatória per a l’ascens a la 2ª B disputat en l’estadi Lluís Suñer Picó d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here