Dani Ponz podria abandonar l’Alzira sinò compta amb un projecte «ambiciòs i guanyador»

2
473
Ponz medita no seguir en l'Alzira
Dani Ponz medita no seguir en l’Alzira
 Ponz pot haver dit adéu a l'Alzira
Últim partit de Ponz a esta banqueta?

L’entrenador de la UD Alzira Dani Ponz s’ha agafat, hui, un temps per «a reflexionar» sobre la possibilitar d’abandonar o seguir al capdavant de la UD Alzira, sembla que depén de  «si el projecte és ambiciòs i guanyador» segons ha respost a la pregunta de Riberaexpres sobre la seua continuitat la próxima temporada al finalitzar l’encontre disputat al Suñer Picó contra el conjunt de Santa Eulària. «Voldria tindre les mateixes possiblitats que el Penya Esportiva» ha afegit el tècnic de Sollana que es lamentava per no haver comptat amb «les mateixes armes» que el seu rival eivissenc.

Tot i això ha reconegut que té contracte en vigor i destacat «l’honradessa» de la directiva que encapçala Juan Antonio Sanjuán i de resaltar que «Alzira és ma casa».

Sense davanter

Visiblement afectat per no aconseguir el bitllet per a la segona eliminatòria el tècnic blaugrana ha explicat que els seus jugadors es trobaven «destrossats per l’eliminació», al temps que agraïa a l’afició el seu suport «en una de les grans cites dels últims anys al Suñer Picó», que ha reunit a prop de 1.500 espectadors.

Dani Ponz ha lamentat la falta d’un davanter específic en el seu equip després de significar que el conjunt d’Eivissa havia fet «dos gols de cinc tirs mentre l’Alzira feia un gol en 15 remats», a més de significar que el cost de la plantilla local era de 70.000 euros davant els prop de 180.000€ del rival. Els que li ha comportat a traure la següent conclusió «no hem lluïtat amb les mateixes armes».

2 Comentarios

  1. Que no se queje de delantero, pues tiene uno que viene de Madrid al que le pagan piso y buscado trabajo en Alzira y no lo ha puesto solo que en contadas ocasiones.
    No lo puso ni un minuto ayer teniendo que marcar si o si, y saca a un central del banquillo para ponerlo de delantero centro.

  2. Toda la razón para Dani Ponz, en alzira llevamos 5 años con uno de los presupuestos mas bajos de la categoria, vale que se dan los resultados en liga y no podemos reprochar nada a jugadores y directivos, pero la aficion quiere un poquito mas, ese ascenso que nos merecemos y que la ciudad de alzira se merece, esto va para el ayuntamiento que pueda dar un poquito mas de dinero y que la UD Alzira tenga un proyecto fuerte para la 17/18.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here