Beliakov guanya el Premi a la Musicalitat del Concurs de Piano de Benimodo

0
248

Benimodo Beliakov premi pianoLa Casa de la Cultura de Benimodo va viure la clausura de la vuitena edició del  Concurs de Piano «Gabriel Teruel Machí», que finalitzà amb l’actuació dels quatre finalistes que optaven als premis. En esta fase final, començava Alexander Beliakov, de Bétera, amb les obres “Sonata op.13 de Beethoven” i “Balada núm. 4 op.52 en Fa menor” de Chopin. A continuació, Daniel Cayuelas, de Torrelodones amb “Sonata en Si menor”, de Liszt. Seguidament, Adrián Ferrer, de Paiporta, amb “Balada núm 2 en Si menor, Estudi de Concert” de Kasputin i “Consolación núm. 3” de Liszt. Tancava les actuacions de la fase final Juan José Lorenzo, de Castelló, amb “Sonata núm. 3 op. 58” de Chopin.

L’alcalde de Benimodo, Paco Teruel, dedicà al final unes paraules de agraïments als col·laboradors del concurs i als participants així com a Javier Clemente, de Pianos Clemente, per la seua atenció i pel piano de gran cola que han fet sonar els concursants. Marita Primo, membre i representant del jurat, llegia el resultat de enguany que va suposar deserts els primer i el segon premi. Per la seua part, el tercer premi fou “ex aequo” per a Alexander Beliakov i Adrián Ferrer. El premi a la Musicalitat fou per a Alexander Beliakov. Els imports del segon premi i del tercer es van sumar per al premi “ex aequo”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here