Ivan Martinez: «Alzira pateix una bossa d’atur estructural molt forta»

0
781
Carmen Herrero i Ivan Martinez
Carmen Herrero i Ivan Martinez

IMG_7325 IMG_7330 IMG_7333IMG_7330

Al voltant del 80% dels 3.800 aturats amb que conta Alzira procedixen del sector de la construcció i derivats i solen superar els 40 anys d’edat.

Estes dades són «molt preocupants» a juí del regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martinez, donat que la capital de la comarca «pateix una bossa d’atur estructural molt forta que es troba fora dels circuits de formació i atenció laborals.

Arribar a eixe sector

Uns desocupats que es carateritzen per la seua escasa formació; «és la situació més greu que patim i a la que cal fer front, tractarem de millorar i arribar a eixe sector» assegurà Martinez hui, davant els mitjans de comunicació, durant la presentació de la Memória de Resultats d’Idea de l’any 2016.

Idea gestió l’any passat un total de 1.951.000 euros, dels que 700.000€ foren fons municipals per dur endavant polítiques d’ocupació i formació que beneficiaren prop de 400 persones, en un total de 65 actuacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here