Els comerciants de Pérez Galdós diuen que Alzira es convertirà en una ciutat «dormitori»

2
520
Rafa Gregori portaveu del comerç de Pérez Galdós
Rafa Gregori portaveu del comerç de Pérez Galdós
Comerciants de Pérez Galdós
Comerciants de Pérez Galdós

Els comerciants del carrer Pérez Galdós d’Alzira han radicalitzat estos dies els seus missatges davant l’imminent inici de les obres, previstes per al’1 de juny, i via facebook criden als veïns a que acodisquen al plenari del pròxim dilluns per a parar el projecte de l’equip de govern en considerar que «Alzira es convertirà en una ciutat dormitori».

Postures radicals

Advertixen que si durant els dos mesos que duraran els treballs de renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable que perd 200.000 litres anuals; «si la gent no pot passar, parar ni aparcar els vehicles es tancaran comerços i no van a quedar ni els serveis mínims en els nostres barris». I després de criticar el que entenen per «postures radicals de l’alcalde», fan una crida per a parar les obres acodint el dilluns dia 29, a les 21 hores, al plenari de l’Ajuntament que tractarà, de forma extraordinària, les reivindicacions dels comerciants en una sessió extraordinària convocada pel PP.

Revertir la situació

El portaveu del comerç de Pérez Galdós, Rafa Gregori, tindrà 8 minuts abans de començar el plenari per defensar els arguments dels botiguers; «que es revertisca la situació del carrer als inicis de 2017 fins que es consensuen totes les postures» i l’existència de «plans d’actuació comercial i de suport al comerç, abans, durant i després de les possibles actuacions urbanístiques».

Contradiuen a la regidora de Comerç

Gregori ha replicat, en declaracions a Riberaexpress, els arguments de la regidora de Comerç al assegurar que «en les actes dels tres últims consells de Comerç consta que no es tractà el projecte urbanística del carrer Pérez Galdós», quan Isabel Aguilar havia asseegurat el passat dilluns en la reunió amb els botiguers, que esta temàtica havia sigut aboradada durant les seues reunions.

«Estem assustats pel que passarà durant el temps que duren les obres, ara arribem de miracle a fí de mes, segur que tancaran molts comerços», són els arguments dels propietaris de la major part dels comerciants de la zona.

En el fullet que repartixen als seus client s’atribuixen la representació dels veïns, que tenen opinions diverses al respecte; «comerciants i veïns en contra del pla» «amb este pla perdem tots» diu la portada, que està il.lustrada per una foto del carrer  realitzada abans de la instal.lació de les jardineres..

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. ¡Espectacular! La calle Pérez Galdós puede quedar una verdadera maravilla.
    Enhorabuena al gobierno municipal por la gran modernización que está haciendo de nuestra ciudad.

  2. Estando gobernando el P.P. en el ayuntamiento, hubo conversaciones para que el centro comercial, que hoy esta ubicado en Carcaixent, se pusiera en Alzira. Entonces protestaron diciendo que mataría el comercio alzireño. El comercio esta ya agonizando. ¿entonces que es lo que quieren? Nada les parece bien. La oportunidad la perdimos al no desear el Centro Comercia Ribera del Xuquer. De hecho solo hay que dar un paseo por la Avenida Sto. Patronos y contar los locales vacíos, y no son de ahora, llevan años.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here