Desdejuni saludable al centre educatiu Xúquer d’Alzira

0
2097
Alumnes del centre educatiu Xúquer
Alumnes del centre educatiu Xúquer

IMG_7175

IMG_7180

IMG_7186

IMG_7190

IMG_7166

Col.legi Xúquer alumnes menjant

IMG_7166 IMG_7206

Pa, oli, frutes, formatge, codonyat ha sigut el desdejuni sà i saludable que han pres hui els alumnes del Centre Educatiu Xúquer Alzira en una iniciativa de la Cooperativa Hortofurtícola -Alzicoop- d’AVA amb el suport de l’Ajuntament d’Alzira.

L’agricultor i dirigent d’AVA Bernardo Ferrer els ha explicat que el de hui era «un menjar tradicional a la comarca» fa ja uns quants anys i els ha encorajat a que consumisquen productes de la terra, especialment verdures i frutes.

Mentre el president d’Alzicoop, Paco Clari, els ha convidat a «respetar el medi ambient tal i com els agricultors». El regidor d’Educació Pepe Grau i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez els han aconsellat que mengen productes saludables repectuosos amb el medi ambient.

El president d’Alzicoop ha regalat al centre una llimera perquè forme part del futur hortet projectat per esta comunitat educativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here