Ferran López de Sueca subcampió del Concurs Internacional de Piano de Sigüenza

2
1044

Sueca subcampió pinao F.lopezSueca, bressol de joves artistes

 El jove suecà, Ferran López Carrasquer ha sigut guardonat amb el segon premi al Concurs Internacional de Piano de Sigüenza, (Categoria B, fins a 15 anys), el passat dia 7 de maig amb tan sols 13 anys.

En la seua categoria (categoria B: 12-15 anys), van prendre part un total de 16 concursants, no sols espanyols, sinó també xinesos i  d’altres països, com ara Romania, Rússia i Letònia. Per este   motiu, la final va estar molt renyida i emocionant.

El concurs va consistir en dues parts, fase eliminatòria i fase final, en les quals, totes les obres se interpreten de memòria, davant del jurat, integrat per reconeguts professors i pianistes de diferents Conservatoris; a més, el president del jurat, va ser el gran pianista italià reconegut internacionalment, Brenno Ambrossini, guanyador del Primer Premi en el XXXIV Concurs Internacional de Piano “Premio Jaén” i, en esta mateixa edició, també va ser guanyador del “Premio Rosa Sabater” a la millor interpretació de música espanyola, entre d’altres.

Estes són les diferents obres que Ferran va interpretar en la fase eliminatòria, Prelude and Fugue C minor, BWV 847 JS BACH; Sonata K9/L413 D minor, SCARLATTI; Evocación (Suite Iberia), I. ALBÉNIZ i  Prelude op.3 n2  in C#minor, RACHMANINOV. I a la fase final va interpretar les següents: Etude Op. 10 No. 12 «Revolutionary». F.CHOPIN; Piano Sonata in A-major, K.331, WA MOZART (completa): Andante grazioso, Minuetto, Alla Turca («Marcha Turca») i Polonaise Op. 26 No. 1 in C# minor, F.CHOPIN

 

 

2 Comentarios

  1. ENHORABONA FERRAN, PEL PREMI TAN MEREIXCUT, FRUT DEL TEU TALENT I DEL TEU TREBALL! BRAVO, SEGUEIX AIXÍ!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here