Una empresa d’Alzira elabora sabons artesans i ecològics que venen per Internet

1
2134
Mónica i Eloy emprenedors ecològics
Mónica i Eloy emprenedors ecològics
Eloy en l'stand de Biosfira
Eloy en l’stand de Biosfira

Sabons Inuit ecologics venda

Eloy Madrid i Mónica Bernal encetaren a principis d’any una aventura empresarial al fundar, «Ferreria de Sabons», que elabora sabons artesanals on tots els ingredients són «ecològics» per a vendrel’s exclusivament per Internet.

Tots dos consideren que són «uns sabons honestos, artesans i efectius que mimen la pell i on l’estètica i la imatge està molt cuidada i la qualitat és màxima».

Ingredients sostenibles

La base del producte «és l’oli d’oliva», per a elaborar el sabó «Inuit» no utilitzen olis de coco ni de palma, «ni tampoc aquells que no són sostenibles». Un dels ingredients és l’anomenat oli de babassú per ser «respetuós amb el medi ambient». A més l’aigua que utilitzen «l’iceberg» és d’una gran puressa i les caixes i embalatges que utilitzen sempre són de paper reciclat.

Molt hidratans

Els sabons alzirenys són «molt hidratans» i el seu ús és preferentment el facial, fins i tot Mónica i Eloy asseguren que molts client els utilitzen «en lloc de les cremes».

Una característica que també els distinguix és la suea forma de cub; «el sabó natural i ecològic no té perquè ser bast, al contrari són molt suaus, nosaltres cuidem molt l’estètica», mentre el mostren a Riberaexpress en Biosfira, on el seu stand està tenint nombroses visites.

Preus ajustats

Preguntats pels preus asseguren que «estan molt ajustats», una pastilla de 90 grams costa 6 euros, a més conten amb un tamany més gran per a ser utilitzat en la dutxa.

Conten ja amb una important cartera de clients mitjançant la distribució online i poc a poc estan fent-se un lloc en el sector del sabó ecològic.

La seua web és www.inuitsoap.com 

1 Comentario

  1. Bona nit Eloy:
    Perdò per l’hora, supose heu llegiras demá, soc la chica de la Biosfira, que s’amporta sabo per a ma mare i en donares una mostra per a mon pare que tenia la pell, escamosa.
    Per als meus fills que son rubios i blancs de pell, el problema que tenen es al sol, ia que cada vegada encara que porten protecció s’omplin de pigues i berrugues, hia algun tipo de sabo per a la pell d’ells, per evitar que els isguen mes, i si feu champú per al cabell, que s’els ompli de costretes cara al estiu, pareix caspa pero no heu es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here