Mares i alumnes de 4rt d’ESO de La Puríssima es concentraran davant l’Ajuntament d’Alzira

0
489
En la manifestació de València
Alumnes i familiars en la manifestació de València

 Les mares i pares junt els alumnes que han cursat enguany 4rt d’ESO en el centre La Puríssima es concentraran demà dilluns, a les 19 hores, davant l’Ajuntament per protestar  la supressió del concert per part de la conselleria d’Educació, d’una unitat de les dos amb que conta este col.legi en primer curs de Batxillerat.

Allí tenen previst entregar una carta a l’alcalde de la ciutat «en nom dels pares i altra en nom dels alumnes». Segons la nota rebuda per Riberaexpress consideren que «ens tenen que sentir i veure, no podem que ens mentisquen més». Assegura este col.lectiu de pares i mares que la primera autoritat local «ens la ha jugat al dir-nos que ens ajudaria» i per contra «la conselleria ha autoritzat dos unitats més en Tulell».

«L’alcalde ens ha ajudat»

Estes contundents afirmacions contrasten amb la nota penjada ahir per l’equip directiu de La Puríssima en el facebook del col.legi; «donem fe que l’alcalde d’Alzira Diego Gómez ens ha ajudat, però la Direcció General de Centres ha sigut contundent i no hem aconseguit el que preteniem».

La resposta d’Educació al centre ha sigut la següent; «Encara que les alegacions estaven molt ben elaborades hi han places en els instituts, i si fora necessari, s’habilitaria una nova unitat en l’IES nº4 (Tulell)».

Desmentit sobre les unitats de nova creació en Tulell

El comunicat de l’equip directiu a la comunitat educativa de La Puríssima diu al respecte; «és la última informació que tenim i que desmentix el que ha aparegut en premsa sobre les 3 unitats de nova creació en la pública».

Demà dilluns comença el periode per a la presentació de sol.licituts d’admissió, així els dirigents d’este centre religiòs d’Alzira aconsellen als pares i mares que «mostren quina és la seua primera opció en la decissió del centre». I afegix «el no ja el tenim i no es perd res per indicar que La Puríssima és la primera opció». El comunicat de l’equip directiu culmina dient; «anem a intentar que es revertisca la situació amb la llei en la mà».

Defensa dels interesos de les famílies d’Alzira

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez ha manifestat hui a este diari digital que «he defensat davant la conselleria els interessos de les famílies del meu poble mirant que no fora arbitrària la decissió d’Edcació i obeira a criteris objectius». Però tot seguit ha afegit que l’Ajuntament d’Alzira «no té» la competència de la planificació educativa. La primera autoritat local assegura que «he fet tot el que podia fer» després de mantindre tres reunions amb l’equip directiu de La Puríssima, d’altres tantes amb el director general de Centres i fins i tot «de mantindre una conversa telefònica amb el conseller».

Gómez ha assegurat que rebrà demà, en l’Ajuntament, als familiars i als alumnes de 4rt d’ESO afectats per la supressió del concert d’una de les dos unitats de Primer de Batxillerat del centre.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here