Julià Àlvaro en Biosfira: «L’economia verda és una bombolla que no explota»

0
616
Les autoritats en la inauguració
Les autoritats en la inauguració
Julià Àlvaro
Julià Àlvaro

El secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Àlvaro, va manifesar ahir en Alzira, durant la inauguració de Biosfira que l’economia verda i sostenible «és una bombolla que no explota i no farà milionaris a ningú».

Àlvaro resaltà esta I Fira de Productes Ecològics perquè fa «pedagogia de la sostenibilitat i la cura del medi ambient», i encorajà a «posar en valor» una forma de vida que entén «ajuda a fer un món millor i més verd».

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez confia en que esta mostra «es consolide i siga un referent en la comarca». Mentre la diputada de Turisme Pilar Moncho resaltà la iniciativa de l’Ajuntament d’Alzira per ser «innovadora» que a bonsegur serà «un exemple per a la sostenibilitat».

L’alcalcalde Diego Gómez i el regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez, resaltaren l’aposta decidida de l’equip de govern «per una economia verda, sostenible i saludable». A este respecte mencionaren l’obertura d’un mercat ecològic els dimecres, de dos parades en el Mercat d’Abastos junt a la iniciativa de la via verda Carcaixent-Alzira- La Barraca-Tavernes de la Valldigna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here