Educació no accepta les alegacions de La Puríssima i de Mª Immaculada

0
589
Mestres de La Puríssima
Mestres de La Puríssima

La Conselleria d’Educació ha confirmat la supressió del concert de Primer de Batxiller en el centres La Puríssima d’Alzira i Mª Immaculada de Carcaixent al rebutjar les alegacions dels dos centres per estimar que els instituts de tots dos municipis tenen suficient capacitat per absorbir-los.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, es va entrevistar ahir amb el director general de Centres per intentar salvar el concert en La Puríssima però el responsable d’Educació li reiterà que primaven els criteris tècnics donat que al Josep Mª Parra i al Rei en Jaume hi han places lliures, mentre l’IES Tulell es troba més saturat. Segons Gómez Educació podria obrir una nova línia en Tulell «sols en el cas que «tinguen la suficient matriculació».

Així la Conselleria d’Educació reduirà el Batxillerat concertat pròxim curs en 27 aules de primer curs i no en 30 com preveia inicialment. Les tres unitats que al final mantindran la subvenció després d’acceptar el departament del conseller Vicent Marzà les al·legacions dels centres afectats pertanyen a altres tants col·legis religiosos: Sant Vicent Ferrer (Dominics) de València, Mater Dei de Castelló i Salesians d’Alacant. Així, doncs, després del nou decret aprovat pel Consell per a reordenar els concerts en esta etapa d’ensenyança no obligatòria generalitzats per l’anterior Generalitat des de 2007 i aplicar-los només allí on l’oferta pública no puga atendre la demanda de places, Educació finançarà per als pròxims quatre anys 377 aules de primer de Batxillerat, el 86,8 % de les 404 concertades pel PP. La no renovació de la subvenció de 27 aules afectarà uns 945 estudiants de 4t d’ESO (la ràtio màxima en Batxillerat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here