Alzira es prepara per a previndre les panderoles

0
466

panderoles campanyaLa propera setmana, la Regidoria de Sanitat ha preparat l’inici oficial de la campanya contra les panderoles al clavegueram públic que se suma a actuacions aïllades més urgents, que ja s’han portat a terme.

Amb la pujada de les temperatures augmenta també el nombre d’insectes que es fan visibles al carrer, per eixa raó s’intensifica el tractament amb intervencions especifiques a totes les zones del poble.

L’empresa responsable del servei, Desflor, realitzarà les tasques a les primeres hores del día, per tal de no causar molèsties per als residents a les seues dependències. A més seguirà una planificació per les diferents zones de la ciutat segons les previsions climatològiques, que podrà variar en funció de possible canvis d’humitat o temperatura, o quan per motius tècnics siga necessari repetir el tractament a alguna zona.

L’Ajuntament ha preparat la informació adient per tal que els veïns de cada zona siguen coneixedors de les actuacions al seu barri i al mateix temps puguen actuar conjuntament, reforçant amb els habituals tractaments domèstics, de manera que la campanya resulte més efectiva.

Algunes zones ja han sigut tractades com a conseqüència d’avisos concrets que s’han rebut a les últimes hores, fet que pot ocasionar variacions en les previsions diàries.

La planificació de l’empresa Desflor al llarg dels mesos de maig i juny és la següent:

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here