El Govern d’Alzira es reunirà el dilluns amb comerços i veïns de Pérez Galdós

0
636
Carrer Benito Pérez Galdós
Carrer Benito Pérez Galdós

L’equip de govern d’Alzira es reunirà el pròxim dilluns dia 22 amb els comerciants i  veïns de Benito Pérez Galdós para explicar-los les obres previstes en este cèntric carrer de la ciutat. La reunió tindrà lloc a partir de les 9 de la nit per facilitar l’assistència del veïnat i dels titulars d’establiments comercials.

L’alcalde Diego Gómez ha reiterat que la remodelació del carrer es fa «aprofitant» el canvi del clavegueram que té previst fer l’empresa Aguas de Valencia en ser antic i de material fibrociment.

Gómez ha recordat que les places d’aparcament que perdrà este vial d’Alzira està «compensat» amb acords amb les empreses propietàries o concesionàries de parkings céntrics i «d’ampliació» en les zones de càrrega i descàrrega.

La primera autoritat local ha demanat «paciència» als veïns i comerciants en estar convençut que la futura fisonomia de Pérez Galdós » serà beneficiosa per a tota la ciutat». Els treballs començaran en juny i tindran una duració «de dos mesos» segons l’alcalde.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here