Demà culminen a Alzira les I Jornades sobre «Falles i Creativitat»

0
292

Aquest dissabte continuen les jornades ‘Falles i Creativitat’ de la Universitat de València al MUMA

 

El proper dissabte, dia 20 de maig, continuen les jornades de la part pràctica del títol universitari de postgrau Expert universitari Màster de Falles i Creativitat que s’han organitzat des de l’ADEIT (Fundació Universitat – Empresa de la Universitat de València) amb la regidoria de Desenvolupament Econòmic, al saló d’actes del Museu Municipal d’Alzira (MUMA). Aquestes jornades, en les que s’han inscrit prop de 60 persones, contaran amb la col·laboració de distints experts en la matèria, d’Alzira, de Gandia, Xàtiva i altres localitats.

El proper dissabte es tractarà la presència en Internet i les xarxes socials de les falles, les falles infantils i la investigació en nous materials sostenibles en la construcció de falles. Al finalitzar el debat es realitzarà una visita a la BIOSFIRA, un espai dedicat a crear consciència entre la ciutadania sobre la sostenibilitat i el respecte al medi ambient

Segons Ivan Martínez, regidor Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira: “en aquestes jornades, a més d’exposar exemples particulars, també s’obri el debat al voltant de diverses qüestions (socials, econòmiques, artístiques…) que són les que més poden destacar i aportar des de l’àmbit dels territoris on es celebra la festa de les Falles fora de València ciutat. La voluntat de totes les entitats que hi participen és que aquestes jornades tinguen una continuïtat com a reflexió del fenomen econòmic, social i cultural que són les falles més enllà de la ciutat de València en una població que té una marcada presència de l’àmbit associatiu de les falles”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here